הברווז והרוטב

קסנדרה*

New member
הברווז והרוטב ../images/Emo9.gif

הבעל מגיע הביתה ומציין לאשתו שיש לו פגישה עיסקית מאוחרת ב-22:00 ושלפי דעתו זו פגישה ממש מיותרת ושהוא לא מבין בכלל למה דוקא עליו הפילו את הפגישה הזו. האשה חושבת שבעלה עושה שטות, אומרת לו שלא כדאי להבריז ושילך. לא כדאי לזלזל בענייני העבודה. בינתיים נכנס הבעל להתקלח וחושב לעצמו כמה קל לרמות את אשתו. האשה לא כל כך מאמינה לבעל ובודקת לו בבגדים ומוצאת בכיס החולצה פתק שבו כתוב: מתוק שלי, היום נחגוג עם ברווז ברוטב, אצלי ב-22:00. היא מחזירה לכיסו את הפתק. איך שהבעל יוצא מהמקלחת, מופיעה אשתו עם בגד מינימלי סקסית להפליא ומבושמת ... הבעל שלא עומד בפני הפיתוי, מזנק על אשתו והפעם הם חוגגים חגיגה שהרבה זמן לא היה לו. אחר כך הוא נרדם... חצי שעה לפני עשר, היא מעירה אותו ושולחת אותו ל"ישיבה החשובה" ועוד אומרת שאסור לזלזל בענייני עבודה. הבעל בלי ברירה, קם ויוצא לפגישה. כשהוא מגיע, הוא אומר למאהבת שהוא ממש סחוט מהעבודה שהיתה לו היום ורק רוצה קצת לנמנם. שם את ראשו במיטה שלה ונרדם. המאהבת הולכת לבדוק בגדים שלו ומוצאת בכיס החולצה את הפתק : הברוז בא לפגישה אך הרוטב נשאר בבית....

קסנדרה*

New member
זה סיפור טוב זה... ואמיתי !!!!

אישה לבנה בגיל 50 ישבה ליד גבר שחור והמצב הזה כנראה הפריע לה והיא קראה לדיילת. "גברתי"? מה הבעיה שאלה הדיילת. את כנראה לא רואה ענתה האישה, את הושבת אותי ליד גבר שחור ואני לא מסכימה לשבת ליד אנשים כאלה. תני לי מקום אחר! "תירגעי" אמרה הדיילת כמעט כל המושבים בטיסה תפוסים אבל אלך לבדוק אם ניתן למצוא מושב פנוי. לאחר מספר דקות חזרה הדיילת. גבירתי, כמו שחשבתי, אין מקומות פנויים במח' תיירים. דברתי עם הקפטן והוא אמר שגם במח' העסקים אין מקומות פנויים המקום היחיד שנשאר הוא במח' ראשונה. לפני שהגב' הצליחה לומר מילה המשיכה הדיילת "בחב' שלנו, לא רגיל שמישהו יעבור ממח' תירים למח' ראשונה, בכל אופן, בגלל המצב שנוצר, הקפטן מרגיש שזה ממש סקנדל להושיב מישהו על יד אדם כל כך מגעיל.." והיא פנתה לגבר השחור ואמרה: "לכן, אדוני, אבקשך לקחת את חפציך ותעבור בבקשה למחלקה הראשונה. ברגע זה כל הנוסעים שהיו בשוק נעמדו על הרגלים ומחאו כפיים. זה סיפור אמיתי.

קסנדרה*

New member
והספור על היען.....

אדם נכנס למסעדה כשלצידו יען בוגר. הוא מתיישב ומלצרית ניגשת אליו לקבל הזמנה. "אני רוצה המבורגר, צ'יפס וקולה" אומר האיש ופונה ליען: "מה בשבילך?" "אני אקח אותו דבר" אומר היען. כעבור זמן מה מביאה להם המלצרית את המנות. "זה יעלה 66.4 ש"ח". האיש מכניס יד לכיסו ומושיט לה את הסכום המדויק. למחרת שוב נכנסים האיש והיען למסעדה והאיש אומר "אני רוצה המבורגר, צ'יפס וקולה". היען אומר "בשבילי אותו דבר". ושוב, בעת התשלום האיש מכניס יד לכיסו ושולף משם את הסכום המדויק. העניין הופך לשגרה, עד שערב אחד נכנסים השניים למסעדה. "כרגיל?" שואלת המלצרית. "לא," אומר האיש "היום יום שישי. לכן אבקש סטייק, תפוח אדמה אפוי וסלט". "אותו דבר בשבילי" אומר היען. כעבור זמן מה חוזרת המלצרית עם המנות ועם החשבון "186.73 ש"ח". שוב שולח האיש יד לכיסו ושולף את הסכום המדויק. המלצרית לא יכולה להתאפק יותר "סליחה, אדוני, איך אתה מצליח תמיד להוציא את הסכום המדויק? "ובכן," משיב האיש "לפני מספר שנים מצאתי מנורה עתיקה. שפשפתי אותה והופיע שד שהציע לי 2 משאלות. המשאלה הראשונה שלי הייתה שבכל פעם שאצטרך לשלם עבור דבר מה- רק אכניס את היד לכיסי והסכום המתאים יהיה שם" "זה מבריק!" התלהבה המלצרית. "רוב האנשים היו מבקשים מיליון דולר או משהו כזה. אבל אתה תמיד תהיה עשיר מספיק לכל מה שתרצה כל ימי חייך!" "נכון, מדויק. אם זה קרטון חלב ואם זה רולס רויס- הסכום הנדרש תמיד יהיה שם". "רק עוד דבר אחד" ביקשה המלצרית "מה העניין עם היען?" האיש נאנח והסביר "המשאלה השניה שלי הייתה פרגית גבוהה עם רגליים ארוכות שתמיד תסכים לכל מה שאומר".

למעלה