הברזתי

סיאמית

New member
הברזתי ../images/Emo13.gif

מהעבודה! קמתי בהרגשה לא איי-איי-איי והחלטתי שאני נשארת בבית. אבל אמא שלי אמרה לי שכדאי לי לבוא אליה והיא תפנק אותי ובדרך, כבר הרגשתי הרבה יותר טוב. אז הסתובבתי לי קצת ברמה"ש וקניתי מתנות לכל האחיינים שלי וגם ל~א~ (את הדיסק החדש של אריק אינשטיין) כי הייתי בשוונג... ושני ספרים - לעצמי! כבר לא נעים לי מהמוכרים בסטימצקי שרואים אותי כל שני וחמישי קונה לעצמי ספרים אז בשפלות רוח אמרתי על אחד מהם שזו מתנה ושיארזו לי (שה´ יסלח לי על השקר!!!) הכי היה לי כיף לבחור מתנות לאחיינית הקטנה שלי שחוגגת יומולדת ראשון... בת שנה! פאזל של צורות וצבעים וגם משחק כזה של "ביצה בתוך ביצה" וגם בובה מ-ק-ס-י-מ-ה שלא היתה לה את ההבעה הזו שמעצבנת אותי בד"כ אצל בובות.... ועוד אחיין, בן - 8 השבוע ובשבילו קניתי משחקי מחשב כמה שפחות "אלימים" אבל מספיק מותחים והרפתקנים (יש קצת מכות) ולאחותו המתוקה, שאין לה יומולדת אבל כדי שלא תקנא - ערכת איפור של ברבי לילדות ושרשרת זוהרת כזו עם בטריה. בקיצור, ההורמונים שלי בעלייה ומעולם לא נהניתי כ"כ לקנות מתנות לילדים. זהו, אני קוראת עכשיו את מה שכתבתי ואומרת לעצמי שאם לא הייתי בהריון הייתי מביאה לעצמי כזו כאפה על השטויות האלו עם הצעצועים והאחיינים... זו לא אני!!! זו הבטן!!!! שאומרת לי מה לעשות, איך להתנהג ומה לאכול. נשיקות לכולכם!!!

gila1

New member
סיאמית יקרה

לקחת יום כזה של חופש - סתם בלי סיבה , זה אחד הדברים הכי מענגים שיש , ושילוב של זה ושל קניות וכשיש תירוץ כ"כ מתקבל על הדעת - כיף להיות בהריון , אה ? טוב - אני מניחה שגם קצת קשה לפעמים... ובקשר לדכאונון שלי - אצלי קורה דבר הפוך , בשניים מההתקפים שהיו לי אושפזתי - בשניהם לפני ההתקף הייתי לחוצה , אבל במהלך האישפוז - פשוט נהנתי מכל רגע ... המחלקה הנוירולוגית ברמב"ם נמצאת מטר מהים ויש גישה לים ,ולי כאילו נתנו (פעמיים !!!) שבועיים של שקט נפשי ורוגע מוחלט , כך שמרגע שההתקף "היה שם" וטיפלו בי - נרגעתי . (עד כדי כך שלפעמים בא לי איזה התקפון קטן והפיך לחלוטין , רק בשביל לבלות שבועיים כאלה...)

RomiVais

New member
סיאמיתושששששש ../images/Emo95.gif ../images/Emo85.gif

איך יכולתי בלי "לקרוא" אותך כמה ימים אי לא יודעת... באמת שהתגעגעתי!!!
אני מקווה שעכשיו את כבר מרגישה טוב ושהקניות והכל עשו לך טוב לגוף ולנפש. כמובן שקצת פינוקים לא מזיקים לאף אחד!!!
אל תרגישי לא בנוח בגלל המוכרים של סטימצקי. תאמיני לי - שזה יהיה החטא הכי גדול בעולמנו.... לקנות מתנות לאחרים זה בהחלט תענוג אמיתי. בעיקר לילדים קטנים..
יקירתי, תני לבטן החמודה ליטוף ונשיקה בשמי וקבלי
גם בשבילך ובשביל ~א~ שיהיה לך ולכולם ערב נפלא ביותר אוהבת רומי

רחלית

New member
אני כולי הערצה

סיאמית כל הכבוד מה שעשית זה ללכת עם הרגש - ויום חופש לר מתוכנן מה זה טוב לנשמה, כנראה שהיית זקוקה לזה. ובאשר למתנות לאחיינים חכי עד אחרי הלידה שלך - אני כבר יכולה לדמיין את את הבית שלכם......

Navva

New member
יופי לך,

תנצלי את הזמן שאת עדיין אדון לזמן שלך. תחזרי על ימים כאלו של כיף, לאו דוקא קנייות (ושלא יגידו שאני מוציאה אותך לתרבות רעה).

Navva

New member
שלחתי לפני הזמן, גם רציתי לישאול

מה התאריך המשוער ללידה שלך? אזהמשך הריון קל ומהנה.

סיאמית

New member
תודה-תודה ../images/Emo13.gif

לגלית - לא נעים להגיד... אבל גם אני (חוץ מהחלק של הדיקורים המותניים) נהניתי מהאישפוז שהיה לי בבי"ח מאיר
וזה באמת נעים שמטפלים בך קצת. אני מקווה שהדיכאונון יחלוף מהר ואולי מה שאת צריכה זה יום יומיים חופש מהכל? רחלית - את צודקת! אין לי ספק שאני פשוט אשתולל עם הקניות כשיגיע הזמן!
~א~ המסודר כבר מכין את עצמו נפשית לבלאגן כרוני בסלון... צעצועים... חיתולים... ומוסיקה נון-סטופ בשביל הבייבי.... חוץ מזה, דעי לך שפעם בכמה זמן אני לוקחת לי יום חופש שכזה מהעבודה וזה פשוט נותן לי כוחות. נאווה´לה! מה שלום תנצ´ו??? מועד הלידה המשוער שלי הוא 10-11 לאוגוסט. ואחרונה חביבה
רומי´לה!!!!!! התגעגעתי!!!!!!

RomiVais

New member
גם אני התגעגעתי חביבתי!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

ואני כמובן מחכה ומצפה בקוצר רוח לאוגוסט... אני אהיה דודה בפעם הראשונה!!!
אחותי כמובן מקנאה... אבל בעיה שלה שהיא לא דאגה לזה קודם ... (צוחקת כמובן!!!
) שיהיה לך אחלה ערב ושבוע נפלא ביותר נשיקות רומי

למעלה