הבריחה מאי - הקופים

drorka

New member
הבריחה מאי - הקופים

האמת שדי דחוף לי להשיג איזה טיפ קטנטן במשחק הנ``ל - אם יש מישהו בעל נשמה טובה שמוכן לעזור זה ישמח אותי!!! מדובר בקטע שבו אני צריך לגרום לפיראט ללא האף (pagnose) לברוח מהבית שלו.

shreder5

New member
אני סיימתי את המשחק מזמן

אם תפרט יותר אוכל לעזור!

צוחה

New member
אני גם באמצע המשחק.....

והנה התשובה.... לכי לעיר לכי לחנות הפתיונות (אל תכנסי) מחוץ לחנות יש ברווז, קחי אותו לכי לבית של pegnose (אף תותב - בעברית) * אם היית מקשיבה יותר לסיפור, היית יודעת שהאגדה עליו אומרת שברווז אכל לו את האף בזמן שישן.... קחי את השמן או משהו חלקלק ותמרחי אותו על שטיח הכניסה של הבית של אף-תותב תכניסי את הברווז לבית של אץ-תותב דרך החלון, הוא ילכד בכלוב ואז את תסגירי אותו למשטרה :) נ.ב זה אאאחחחלללההה משחק שבעולם אבל אי הקופים 3 פי אלף יותר טוב מבחינת המשחק עצמו והממשק

fluppster

New member
גם אני משחקת בזה עכשיו!

איזה משחק ענק!!!!!! אבל אני מודה שאני משחקת בו צמוד ל-walkthrough שלו. מה לעשות, אני די מתחילה בקטע של הקווסטים.

צוחה

New member
תסמכי עלי בעניין הזה

אני נודע כאחד שקונה משחק מחנות פעם במילניום ואי אפשר בשום פנים ואופן למצוא את המשחק הזה להורדה מהאינטרנט אני השגתי אותו ממישהו שצרב אותו ממישהו שקנה אותו.... ול- fluppster..... שימוש ב walkthrough הורס לגמרי אבל לגמרי את חוויית המשחק, במיוחד בקווסטים. שימוש פ ע ם ב.... לא הורס אבל זה ממש לא כדאי. אין כמו הרגשה של פתירת תעלומות בעצמך, שאת לבדך עברת את מחסום המכשולים של lucas arts הידועים בקווסטים שלהם.

fluppster

New member
אני יודעת, אבל אני מתחילה....

ודווקא היו קטעים שהצלחתי להתמודד איתם לבד. אחי שיחק בכל ארבעת המשחקים של אי הקופים, אז הלך לו די בקלות (למרות שגם הוא נעזר מדי פעם ב-walkthrough)... אני מקווה שב-EFMI5 אני כבר אצליח להתמודד לבדי.

trillian

New member
משחק עננננננק

ואני פשוט מתה להשיג את Monkey Island 1+2 , אבל לא יודעת מאיפה...... :-( בבקשה עיזרו לילדה אומללה ומכורה...

liran_sh

New member
צרי איתי קשר ב ICQ

30482355 ואני אשלח לך לינק של MONKEY ISLAND 1

trillian

New member
אין לי אי סי קיו

כלומר יש.... אבל הוא של אח שלי ואני מעדיפה לא להתעסק איתו מחשש לצרות. יש אי מייל?

למעלה