הבריחה- שיר

e v e y a e l

New member
הבריחה- שיר

< הבלוג של e v e y a e l 31 במרץ 2006, 20:0 e v e y a e l dairy שירים , הלכי רוח , רומנטיקה , עצב , תקווה , של אשה שראתה הכל , חוותה המון אבל ... המשך >> הבריחה פורסם ב25 במרץ 2006, 20:56 ב מלחמה הבריחה היא מתוקה לנפש המלחמה היא קשה ויוקדת אני רוצה לברוח לא להיות לשכוח להתערסל בחושך לראות מעבר, שם איפה שהאושר הסופי מובטח אני רוצה לישון לנצח לשכוח את ההכרח להיות להלחם לשרוד , לפחוד להרגיש בדד לחפש מנחם וליפול בפח לא רוצה אהבה לא רוצה אושר לא רוצה תהילה רוצה רק לנוח לעד אבל האומץ אזל והחובה לכאן ועכשיו לילדי עוד חורצת שבילים בליבי קורעת את פנטזיית השלווה בסוף מהיר ללא דרך חזרה אני אקום מחר ואמשיך במתכון חיי האיומים ואלחם ברצוני כי ילדי עוד עמי לו יכולתי לבקש שהלילה לא יגמר לעולם שאעלה על יצועי ואשכח להקיץ ממנו לעולמים שאשכח את קיומי לו לא ילד אותי אבי מעולם , לו לא נפגש עם אמי לו יכולתי לאמר לאלוהים די לי קחני אליך עייפתי נורא זוהי פנטזיה של אשה שמאסה בכל ורק ילדיה עוד מושכים אותה לפה משאירים אותה כאסירה בכלא החיים מבלי שבקשה לבא בתוכם כלל << לרשומה הקודמת לרשומה הבאה >> הוספת תגובה | חזרה לבלוג - e v e y a e l dairy

כiכב ijפל

New member
../images/Emo110.gif אמממ

שוב, מתאר מצב לא קל.. מידי פעם אפילו מצב שהיה חלום שלי להעלם לא לקום למחרת מקווה בשבילך שתראי את המחר ותביני שיש לך בשביל מה לקום אליו
כתוב בצורה נוגעת ואמיתית

fabella

New member
שירכ מדהים וכואב כל כך

מתאר בצורה טובה כל כך את התחושה שגם אני הייתי שותפה לה.. הרצון להעלם, להבלע באדמה, המיאוס.. אבל צריך להתרכז במה שיש ומה שמחזיק אותנו פה. והכוונה למה שגורם לנו לרצות להשאר לא למה שכובל אותנו.. שולחת

למעלה