הברית החדשה בעברית

NorthernStar

New member
הברית החדשה בעברית

ברשותכן, חשבתי שאולי יואיל לחברות ולחברים שלא יודעים לקרוא ערבית - עותק של כתבי הקודש בעברית, כך שכולנו נהיה "באותו העמוד" ונוכל לדון באותם קטעים או סיפורים.

junior gong

New member
לקחת לי את המילים מהמקלדת

בדיוק רציתי להעלות את זה לפורום, תודה

salt of earth

New member
קישורים... קישורים

טוב לא רוצה לפתוח שרשור חדש כי אני יודעת שהמנהלת שלנו אוהבת סדר והפורום זה כמו הבית שלנו וכולנו צריכים לשמור עליו
עד שתפוז ייתקן את הבעיה בהעלאת קישורים, הנה לכם דף קישורים לאתרים נוצריים בערבית מחולקת לקטוגריות (מאגרי מידע, מנועי חיפוש בספר הקדוש, אתרי תראתיל, פורומים, אתרי תיאולוגיה ואתרי חדשות הכנסייה בעולם הערבי וכו') אני בחרתי את האתרים הטובים ואתם מוזמנים להוסיף אתרים מאצלכם. אם כבר מדברים על תקלות ועל תפוז, אז מסתבר שיש הגבלה במכסת ההודעה בשפה הערבית ובגלל זה נחתכים הודעות בערבית, כנראה שתפוז מייחס את הערבית כאמיטיקונים ולכן זה מוגבל, בעייה נוספת היא העובדה שלי לפחות היה קשה להכניס ציטוט בערבית לחתימה שלי וזה גם כנראה קשור להגבלת המכסה של הערבית, בעיה נוספת היא המכסה המוגבלת בכתיבת כותרת בערבית. כדאי לפנות לתפוז שישקלו התאמת הפורמט לשפה הערבית (זה יעזור לפורום שלנו, לפורום ערבים, פורום לימודי ערבית ופורום יהדות עירק) ושאלה למנהלת: האם ישנה אפשרות לפתוח שרשור חדשות על הקהילות הנוצריות הערביות? למשל להביא ידיעה הקשורה לנו כמו הידיעה על התרמת כסף מהסרט לבניית ב"ס במג'אר? תודה ומקווה שתמצאו תועלת בקישורים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifחדשות נוצריות שנוגעות לנו זה

בסדר גמור, להבדיל מענייני הסטוריה ושאר דתות , שזו לא שליחות הפורום, כי למידע הסטורי ניתן לפנות לתיאולוגיה ובשאר פורומי הסטוריה ולויכוחי דתות, ברור מאוד שזה לא המקום
. שרשור חדש בנושא קישורים זה משהו ששווה, אכן נשמור על סדר, אני לא מרגישה טוב היום ולכן תרומתי מועטה.. מקווה שמחר בערב כבר אוכל להיות במצב יותר טוב, ואני יודעת שהמלאכים שומרים עלינו מלמעלה
העלאתי שני קישורים שכוללים אתרי שירים דתיים בערבית-תראתיל- וזה עבד כך שמחר בערב אעלה את השאר בשעה טובה ובניעמת אלרב ישוע
תודה רבה מלח הארץ, על ההשקעה, תבורכי

junior gong

New member
מאגר עצום של קבצי שמיעה בMP3

אומנם הכל שם באנגלית, סורי על זה למי שלא מסתדר עם אנגלית, אני מבטיח לחפש משהו דומה בעברית או ערבית, אבל המאגר שם עצוםםםםםםם, כמעט יש קובץ שמיעה על כל דבר ודבר, מומלץ מאוד. http://www.thercg.org/sermons.html

למעלה