הברית על פי יוחנן * הסרט *

junior gong

New member
הברית על פי יוחנן * הסרט *

בלינק הנל תוכלו לראות את הסרט המרגש על חייו של ישוע, על פי הברית של יוחנן היישר מהספר הקדוש, הסרט מופיע שם בפרקים, הלינק שכאן הוא לפרק הראשון, מצד ימין יש את הפרקים האחרים לפי הסדר 1 מתוך 22 - 2 מתוך 22- 3 מתוך 22 וכן הלאה.....הפרקים שם מופיעים קצת בסדר מבולגן אבל תחפשו את המיספור ותראו לפי הסדר. הברית על פי יוחנן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifראיתי.. שני שלישים ממנו

ותודה על הלינק
זה באנגלית אך ניתן לקרוא תוך כדי באנגיל יוחנן ולעקוב.. דיי נאמן למקור הסרט פחות או יותר
האמת שהגעתי לשלב שהיה לפני שתפסו אותו ולקחו לדרך העינויים
הפסקתי לראות.. אין לי לב לראות ולהיזכר בסבל וההשפלה שעבר.. למעני.. ולמען כל העולם.. על לא עוול בכפיו, ואני החוטאת והלא שווה
למרות שחייבים לזכור ולהפנים, בכדי להבין כמה שווה כל טיפה מדמו היקר..שנשפך למען חוטאי העולם
- אחח איזה לב ענק ואוהב יש לישוע אלוהינו האהוב

salt of earth

New member
סרט מדהים.. ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

אני צפיתי תוך כדי שקראתי את הפרקים הרלוונטים באינג'יל יוחנא. אני תמיד אוהבת לקרוא מאינג'יל יוחנא, מרגישה שהוא נוגע וממלא ברוחניות. נ.ב- מישהו שמע על סרט חדש שיצא ב 26 נובמבר על סיפור המולד? זה נקרא "The Nativity" ואמור לצאת לקרנים בארה"ב בדצמבר. הדבר החשוב בסרט הזה, שהרווחים מהפרימיירה שלו ייתרמו לתושבי מג'אר במטרה לבנות בי"ס לתלמידים הנוצרים שם- לציין שמאז אירוע מג'אר 70% מהילדים לא חזרו לבתי הספר בכפר וכעת לומדים מחוץ לכפר.
http://comeandsee.com/modules.php?name=News&file=article&sid=777

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמחווה יפה../images/Emo45.gif

מה עם הסרטים שהוזכרו שם: The Passion of the Christ, The Ten Commandments, and Ben Hur אולי ראיתי את The Passion of the Christ חלקית השאר לא זכורים לי.. ניתן להשיג אותם בארץ?

בן חור סרט הוליוודי מפורסם מאד

לא צריכה להיות בעיה להשיג אותו בספריות וידאו שיש להן סרטים ישנים.

NorthernStar

New member
את שלושתם ודאי ניתן למצוא

ב"אוזן השלישית" (שיש לה סניפים לא רק בתל אביב).

דהאמא

New member
מה שהכי הרשים אותי בסרט

זה שאת Jesus Christ משחק "דזמונד" מהסדרה "אבודים"

למעלה