הברית של עומר כמה תמונות מתוקות של עומר מהברית
S shirka New member 20/4/03 #11 ימיתוש, איזה משפחה מקסימה שאתם../images/Emo70.gif שבוע הבא אני באה לבקר! (תתכונני ) (צריכה הסבר איך להגיע, שלחי לי במסר)
ימיתוש, איזה משפחה מקסימה שאתם../images/Emo70.gif שבוע הבא אני באה לבקר! (תתכונני ) (צריכה הסבר איך להגיע, שלחי לי במסר)
L lovely2 New member 20/4/03 #5 זה מהברית? נראה כמו מסטודיו! ../images/Emo45.gif איזה תמונות מקסימות!!! עומר נוראאא מתוק! אחלה חליפה!
זה מהברית? נראה כמו מסטודיו! ../images/Emo45.gif איזה תמונות מקסימות!!! עומר נוראאא מתוק! אחלה חליפה!
ש ש י ר ל י 30 New member 20/4/03 #6 איזה יופי של תמונות ימית ../images/Emo57.gif את נראית על הכיפאק ! בכלל אתם משפחה יפה..... שיהיה ב והרבה
איזה יופי של תמונות ימית ../images/Emo57.gif את נראית על הכיפאק ! בכלל אתם משפחה יפה..... שיהיה ב והרבה
Y y a m i t New member 20/4/03 #9 היי לימור .... היום היינו אצל רופא ילדים ועומר יתחיל לאכול היום רמדיה צמחית כי הוא רגיש קצת לחלב .... בכל אופן הוא אוכל טוב ואמא ואבא מאושרים תודה (רציתי להתקשר בבוקר אבל שכחתי אני אתקשר בערב יש לי צרור של שאלות)
היי לימור .... היום היינו אצל רופא ילדים ועומר יתחיל לאכול היום רמדיה צמחית כי הוא רגיש קצת לחלב .... בכל אופן הוא אוכל טוב ואמא ואבא מאושרים תודה (רציתי להתקשר בבוקר אבל שכחתי אני אתקשר בערב יש לי צרור של שאלות)
M mili999 New member 20/4/03 #12 איך הוא גדל../images/Emo65.gif גם טוהר שלי נולד באותו יום עם עומר ומדהים איך הם גדלים מהר - כבר יש לו לחיים תפוחות יותר ומתוקות. מזל טוב ליום הולדת שבועיים
איך הוא גדל../images/Emo65.gif גם טוהר שלי נולד באותו יום עם עומר ומדהים איך הם גדלים מהר - כבר יש לו לחיים תפוחות יותר ומתוקות. מזל טוב ליום הולדת שבועיים
ר רותם111 New member 21/4/03 #19 ימיתי את נראית נפלא ואת עומר בא לי לאכול הוא כזה בונבון (השפתיים שלו משהוא משהוא) שתזכו להמון המון נחת.
ימיתי את נראית נפלא ואת עומר בא לי לאכול הוא כזה בונבון (השפתיים שלו משהוא משהוא) שתזכו להמון המון נחת.