הברית של קפטן וורפטריל יצא בעברית

The Jabberwock

New member
הברית של קפטן וורפטריל יצא בעברית

מדובר בספר שהוא חלק מסדרת ספרים ואני מתלבט אם לקרוא אותו או להתחיל באחרים באנגלית...
מה דעתכם?

haimgds

Member
האם הוא חלק מסדרת "בריאר" שכבר יצאה בעברית?

בקריאת תיאור הספר לא מצאתי אף אחת מהדמויות המוכרות בעבר.

מיכאל ג

New member
מיילס נמצא שם בתפקיד משני

הדמות הראשית בספר, איוואן וורפטריל, הוא מישהו שבסדרת מיילס יש לו תפקיד משני בלא מעט ספרים.

The Jabberwock

New member
ולכן, ההמלצה שלך היא...

לקרוא את הספר הזה?
לקרוא קודם כל את כל הקודמים באנגלית?
כל התשובות נכונות?
תודה

haimgds

Member
תודה על ההפניה לאתר של מנדלי

פעם ראשונה שאני רוכש ספר אלקטרוני בעברית. משום מה, הקורא שלי (BOOX) מציג את הפונטים העבריים הכי מכוערים שנתקלתי.

אכמו

New member
גם בקינדל הפונטים בעברית ממש מכוערים

אבל אפשר להחליף אותם. תחפש ברשת, אולי אפשר גם בבוקס.

haimgds

Member
מתנת יום הולדת

נרכש לפני כחצי שנה. בהתחלה הדגם נטול הסטיילוס (שהיה כמעט בלתי ניתן לשימוש) שהוחלף בדגם עם הסטיילוס. היתרונות שלו הם מסך גדול של "10, מילון (אופציונלי, לא ממש עובד לי) וזהו...
בתור אחד שזה הספר האלקטרוני הראשון שהנחתי עליו את ידיי יכול להיות שאני ביקורתי מדיי אבל הוא ממש גרוע. GUI מטומטם לחלוטין, זמן פתיחת קובץ ארוך, חיבור USB בעייתי (שבנוסף תמיד מחזיר את הספר לתיקייה העליונה) ותמיכה מוגבלת (פורום משתמשים).

בנוגע לפונטים אני לא יודע אם יש תמיכה כלשהי, ואפילו אם יש אני לא יודע אם זה יעבוד (ניסיתי להתקין מספר פעמים מילון אנגלי/אנגלי בהתאם להוראות אך אף פעם הוא לא פעל)

The Jabberwock

New member
באסה. חבל שאמזון הפסיקו לייצר דגמים חדשים של

קינדל בגודל 10 אינץ'. הביקורות על הקינדל האחרון מעולות.
המכשיר הזה נקנה בארץ?

בכל אופן, תודה על התשובה ועל המידע.

haimgds

Member
כן, בכל מקרה הספר האלקטרוני הבא שלי יהיה Tabl

לאחר זמן רב של קריאה במחשב לא נראה לי כי אוכל להשתמש בספר אלקטרוני ללא אכזבה.
קריאה עם האופיס היישן (2003) במצב "קריאה" היא כמעט מושלמת. תצוגה נוחה, מילון ותאזרוס (איך אומרים זאת בעברית?) מובנים, חיבור לרשת לשם הבהרת פרטים (קריטי בספרים כגון "ראיה עיוורת" ו"אקסלנדרו") וניהול קבצים נוח הופכת את ה PC לפתרון המושלם.
מיכון שכרגע אין עדיין טאבלטים של 10" מריצי ווינדוס במחיר שפוי נראה לי שאחכה לכזה כדי להיגמל מספרי הנייר....

למעלה