הברית BrotherHood מגייסת לשורותיה

• פותח הנושא zivv9
  • פורסם בתאריך

zivv9

New member
הברית BrotherHood מגייסת לשורותיה

אופיר (Levy) ואנוכי זיו פותחים ביחד ברית והיא פתוחה לשחקנים חדשים וישנים. אופיר ואני שחקנים מנוסים אני מטאז ואופיר מבבלנד, נשקיע ונלמד כל שחקן חדש ובברית שלנו הוא יהיה רוצח. הברית שלנו תהיה בשלום עם כל הבריתות הישראליות למטרה של ביסוס השליטה הישראלית (אחרי שהמשחק מתאפס). אנחנו פונים לשחקני האיחוד הישן או החדש ליצור איתנו קשר לעשות הסכמים משותפים ולהגיע להבנות ביחד. הברית תהיה מושתתת על שיתוף פעולה ועל תקשורת בין שחקנים, הדרישות שלנו על כלום מלבד רצון ורעל בעיניים!! ליצירת קשר במסן, בברכה זיו [email protected] אופיר [email protected]

Levy44

New member
מאשר , כולם מוזמנים ליצור קשר ולהצטרף,

אנחנו לא ברית גדולה או ותיקה, אנחנו ברית קטנה ורעננה שבאה לעשות קצת בלאגנים פה:) משעמם בטח לא יהיה פה:) אנחנו לא דורשים ניסיון במשחק או ידע, רק מוכנות לשיתוף פעולה ולמידה, כל אחד מוזמן צרו קשר במסן.

zivv9

New member
הבנתי אותך

אתה מוזמן ליצור איתי קשר ולשיחה ותמצא שהטענה שלך נטולה כל בסיס. אתה מוזמן גם לחפש בארכיון ותמצא ששיחקתי לפני 5 שנים.

GangLandx

New member
הטענה שלי אולי לא מבוססת על משהו

אבל מבחינתנו כולם חן קטן !

zivv9

New member
מצאתי הודעה שלי מ2006

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1319&msgid=72985554&archive=1 אני מקווה שהעניין סגור, תודה.

GangLandx

New member
בוא נשים עובדות על השולחן

העניין יהיה סגור אך ורק כשאחליט שהוא סגור .... זו כבר בעיה בתקשורת ביננו אותה אתה צריך ללבן ולהפנים . שנית , כפי שאמרתי , כולם הם חן קטן מבחינתנו ..

GangLandx

New member
ניצן יא דביל , בתור הסגם הניצחי של BO אין

לך מה לומר בנידון ? הראית ושמעת איך מפקפקים בהחלטות שלי ? היכול להיות שהציחו ביצים ? הייתכן שמישהו מפקפק בדבריי ? אנא ממך ניצי , הסבר לו מול מה הוא עומד ועל מה הוא מתמודד ... אנא ממך למען טובתו האישית שפתאום לא אחליט שאני משחק בשרת החדש רק כדי לדכא אותו זרוק לו הסבר או שניים על איזו מפלצת הוא מסתכל עכשיו חחחח

nitzan456

New member
תאמת דיברתי איתו חחחחחחחחחח

הוא לא חן קטן
אנחנו נקים שלוחה בעולם החדש UIAXBlackOps טוב אחינו ?

GangLandx

New member
אתה לא תקים כלום ועוד כלום של כלום אנושי !

אם כבר לך על השם המקורי יא טמבל !!! אין לך אישור לאחד שמות ! קפיש ?

nitzan456

New member
דביל

אתה רוצה לזכור מי נתן לך במה להציג את הטיעונים שלך במשחק הזה ?
ברית UIA ככה שאל תדבר בזילזול כלפי שם זה , ולא , אני מדיח אותך מסגנותך ומוריד אותך לרב"ט רובי סלמן . יש מבין ?!

GangLandx

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif הוא יכול לקפץ לי לקצב הצ'ה צ'ה צ'ה

nitzan456

New member
זה אתה אמרת

אני לא רוצה להסתבך יותר מדי הוא ייכנס לי למחשב :X

למעלה