הברית.....!

רקאלי

New member
הברית.....!

אז נכון שיש שרשור בנושא שעברתי עליו אבל אני מרגישה הרבה יותר מבולבלת....
אנחנו בהתלבטות גדולה האם לדחות את הגיבוס עד אחרי הברית??? אנחנו מתכננים ללדת בעין כרם (אוטוטו בעזרת ה'..) ולהיות מטופלים אצל ד"ר פנסקי. מישהי יודעת מה ההמלצות שלו? ועוד דבר, בקשר לעין כרם- יש סיבה שלא יאשרו לי ביות מלא בגלל הקלאב פוט? ככל שהלידה מתקרבת החששות מהלא נודע מתגברים ועולים....
תודה מראש לכל מי שיוכל להרגיע....

טובה53

New member
מנסה להרגיע ...

ד"ר פנסקי ממליץ לדחות את הגיבוס עד אחרי הברית + מספר ימים להחלמת הברית.
אין שום קשר בין קלאבפוט לביות.
לידה קלה!

עוד הרגעה

גם לנו לפני חמישה חודשים נולד יונתן הקטן עם ק"פ דו"צ חמור ובהמלצת פרופסור וינטראוב באנו למרפאה רק אחרי הברית
אין שום לחץ על שבוע ראשון ככה שתסיימו עם הברית תלכו למרפאה.
ובכלל אין צורך להיות בלחץ מק"פ השד לא נורא בכלל

Yifatule

New member
לידה קלה

לגבי ברית אני לא אוכל לעזור, לבת שלי יש ק"פ....
אבל אין שום קשר בין ק"פ לביות מלא/חלקי.

רביד אא

New member
בוקר טוב רקאלי

ראשית, שתהיה לידה קלה ומהירה בעזרת השם.
גם אני ילדתי את שלושת בניי בהדסה עין כרם, והייתי מאוד מרוצה מהצוות. אנו מטופלים בעצמנו אצל ד"ר פנסקי - האיש הזה נדיר. הוא מאוד שמרני ולא מעגל קצוות בטיפול. הוא גם ידבר איתכם על כך. 12 שעות הן 12 שעות, גיל 4 ולא פחות.... וגישתו מבוססת על הניסיון הקליני בארץ ובעולם. אבל אל תתני לזה להטריד אותך, מהר מאוד זה יהפוך לשגרת חיים ולא יהיה משהו "חריג". מעבר לזה ד"ר פנסקי ניחן ביכולות אמפתיה ותקשורת מדהימה הן עם ההורים והן עם הילדים. גם בעת הטיפול, למשל הגבס, הוא קשוב מאוד לילד, שר לו, מלטף אותו ואפילו החליף ליהלי חיתול תוך כדי
כל כך אנושי. ילדים לא בוכים אצלו. הוא ממש נוגע ללב - ממליצה לך בחום. הבחירה ברופא חשובה בייחוד מאחר ומדובר בליווי של לפחות כמה שנים - חשוב שתרגישי בנוח עם המטפל.
בעניין הברית, כמו שכבר נאמר על ידי קודמותיי, פנסקי ממליץ להתחיל את הטיפול כשבוע לאחר הברית. ראייתו היא לא להעמיס על התינוק כל כך הרבה, לאפשר לו לעבור את הברית בשלום, מה גם שבימים הסמוכים לברית יש לשטוף אותו מספר פעמים ביום וגבס מאוד יסרבל זאת ויגרום לחוסר נוחות. אל תחששי, המתנה של שבועיים מיום הלידה לא תפגע במאום בטיפול.

לסיכום, קחי נשימה עמוקה, בעיניי תקופת ההמתנה והציפייה הרבה יותר מותחת מאשר העשייה עצמה. את תראי שהדברים ייכנסו לשגרה, תלמדי את התינוק שלך, תאפשרי לעצמך את החוויה המדהימה של להכיל ילד פרי היצירה שלך ושל בן זוגך. הקלאב פוט זה רק קלאב פוט......

בהצלחה!
רביד

רקאלי

New member
רביד יקרה!

המון המון תודה על התשובה המפורטת! בהחלט הרגעת אותי - משום מה היתה לי הרגשה שד"ר פנסקי מגבס מייד וטוב לשמוע שהוא ממליץ לחכות כי זה מה שהלב שלי באמת מרגיש שהכי נכון לעשות.

רביד אא

New member
בשמחה! את מוזמנת לשתף בכל חשש, שאלה, מחשבה,

את תמצאי מענה מדהים בפורום הזה.
שיהיה לך חג שמח.
רביד

לא מתווכחת עם רופאים אבל מנסיון -

נטע גובס 24 שעות לאחר הלידה ואת הברית עבר עם הגבס, ברגל אחת - חשוב לציין!.
אומנם הגבס היה עדין ואסתטי ובכל זאת גבס. התייעצתי אז עם האורטופד שטיפל בו וגם עם המוהל שהוא גם רופא. שניהם חשבו שאין בעיה.
אז אפשר גם ככה. השמיים לא נפלו. הוא לא בכה או סבל יותר מהבנים האחרים שלי.
ובכל זאת - אם החלטת ללכת עם רופא מסויים שאת מאמינה בו -
סימכי עליו - זה הכי חשוב וימנע ממך את הבלבלת הזאת, כמו שנאמר: "עשה לך רב".
שתהיה לך לידה קלה.
אורנית

גיבוס אחרי הברית

היי גם אני ילדתי בהדסה עין כרם אבל אוראלי שלי נולד פג אז הוא היה בתינוקיה מחובר למוניטור כך שהוא בכלל לא היה איתי.אבל לדעתי אין שום קשר לביות המלא כי אף אחד בכלל לא התייחס לקלאב פוט רק אחרי יום האחות אמרה לי שהיא קבעה לנו תור לארוטופדיה ילדים.וירדנו עם אוראלי ממש נח את פשוט יורדת במעלית ומגיע לרופא. בקשר לברית הברית שלנו היתה בגיל חודש כי חיכנו למשקל נורמלי אבל ד"ר למדן אמר לנו שלא נורא בכלל לעשות גיבוס אחרי (בהנחה שהברית בזמן) אנחנו שראינו שהברית נדחית התחלנו את הגיבוס ויום לפני הברית הורדנו את הגבס והחזרנו שבוע אחרי. לדעתי לא כדאי להיות עם גבס בברית ובימים שאחרי כי את צריכה לעשות לקטני שטיפות ןכו' וזה הרבה יותר קשה עם הגבס וגם העניין של התמונות וכל זה סתם מבאס.....
אין לך מה לחשוש באמת שזה לא כזה נורא והכל עובר כ"כ מהר......אם יש לך שאלות את מוזמנת

למעלה