הבריתMGH מתכננת התקפה על ברית

dearbalak

New member
הבריתMGH מתכננת התקפה על ברית

ISRAEL!!!!! מחר בשעה 16:00!!!! ועוד ביחוד על דירוגים 0-300
יש לנו 67 מדינות באזור הזה
קדימה נראה אותכם!!! רק רציתי לציין מולכם עלובים קטנים,שאנחנו בהחלט מוכנים (כן אני מ ISRAEL) יש לנו 7 אנשים אצלכם שמספרים לנו הכל
והקטע המצחיק הוא שהם מסודרים יפה בכל הדירוגים בברית שלכם!
!!!! אנחנו יודעים את התוכניות שלכם,את זמן התקיפה- ואת כל מה שסיכמתם עד עכשיו. ואנחנו מוכנים!!!!כנראה שלא מספיק לכם חזית אחת מול THE STRONGEST אתם רוצים עוד אחת!!!חחחחחחח מה יש לכם משאלת מוות? טוב מה אכפת לי עוד אדמות בשבילנו
. לא הבנתם את זה לפני כמה ימים הא?חשבתם תתנכלו למדינות שלנו ואז הראנו לכם ונכנסנו בכם!!!ובכן אין לנו שום בעיה להכנס בכם שוב!אנחנו לא יוזמים קרבות של חיסול אבל אנחנו בהחלט יודעים להתארגן וללמד לקח!!! אז כל מי שרוצה בהחלט מוזמן-אם אתם באמת תתקפו (בספק אם אתם כל כך טיפשים אבל היי מה אכפת לי חחחח) לקחת אדמות של MGH אחרי שנלמד אותם שוב-שISRAEL היא ברית שקטה עד שמנסים להתנכל לה!!!חחחחחח ואי אני מחכה לזה..חחחחחחחח

J E W

New member
הממ 67 מדינות עד לדירוג 300?

אה דה סטרונגסט שכחו כמה למחוק אה? נו טוב יש עבודה P:

tza690

New member
נראה אותכם mgh

נראה מה אתם יכולים לעשות אני כבר מוכן חסכתי 140 תורים ידעתי שאתם מתכננים משהו אז נראה אותכם

gilrel

New member
67 מדנות מדירוג 0-300???

פעם אחרונה שבדקתי לא היה אף אחד בדירוג 0.... חחחחחחחחחחח

david7m

New member
מלחמה מחר ב16:00 אני גם מחכה

ואל תבינו לא נכון אני לא מאף ברית פשות אני אוהב מלחמות כי אתם מפסידים והברית הנסתרת מרויחה

tza690

New member
רגע גם אתה רוצה לתקוף אותנו

אני מציע לך שלא........ כי אז לא רק israel יחסלו אותה גם כמה חברים אחרים יעשה זאת

de2times

New member
איזה התקפה ואיזה נעליים

לא היה ולא נברא אנחנו בהחלט לא רוצים לריב איתכם ואני לא יודע מאיפה קיבלתם את הרעיון כי אנחנו מתריעים בפורום לא להתקיף אותכם כי אנחנו בהפסקת אש אם אתם רוצים להתחיל מלחמה זה אפשרי אבל זה סתם חבל ובאמת שלא רצוי אנחנו מבטיחים שאם תגידו לנו מי ניסה לתקוף אותכם אנחנו נטפל בו

aligg

New member
אני מנהל מהברית ישראל

לא להתייחס למה שהוא רשם!!!!

aligg

New member
אין שום מתקפה!

כול אחד שיתקיף מישראל שיומיים הקרובים יסולק!

man31

New member
אז רגע הם לא עושים עלינו מתקפה

אני מברית ישראל אז אפשר ללכת לישון בשקט?

HuriCaN

New member
רציתי לתקוף את המנהיג שלכם חחחח

בטעות אני התארגנתי עם עוד חברים (5) בדירוגים 100 ומטהופשוט להכניס למנהיג שלכם בראש אבל המזל שלכם זה שהמנהיג עצר אותנו..... הברית mgh אומנם חזקה אבל אין לה סיכוי מול ישראל ועוד עם עזרה קטנה מברית גדולה
אני בהחלט מוכן לעשות ברית איתכם ולא להתקיף מ mgh כי אתם התחלתם את המלחמה ואנחנו רק הגבנו לכם בחיסול כמעט של מדינה..... המניע שלכם היה שאנחנו היינו ללא ברית עם שום ברית ורק בגלל שאנחנו היינו בברית עם הברית (אתם יודעים למי הכוונה) אז אתם הגבתם........ אין לנו בעיה להתחיל מלחמה כוללת אבל תסכימו איתי ששני הבריתות יאכלו אותה בגדול ופשוט בריתות אחרות יקחו את השלל.....

man31

New member
שמע אחי אני מצדי בכיף להגיע לשלום

רק יש איזה אחד בברית שלכם שהתפלצף עליי שהייתי חלש וזה לא בסדר הוא התחיל לקלל אז ניסיתי לחסל אותו עם המרגלים כי אני בדירוג מעליו אז מצדי אני בשלום איתכם

de2times

New member
אורי כאן

תקשיב לי...אני לא יודע מה הסרט שלך אבל אתה נראה לי קופץ על כל הזדמנות למלחמה בבקשה תרגיע ומהר לא מ MGH לא מישראל לא מדה מעפנס אני נטרלי אבל אני אומר את מה שאני יודע בוודאות ואת מה שאני חושב אז תקח את הדברים לצומת ליבך

אילתי20

New member
מה???ימכעורררר

בואנה יאפס (כן כן אני מדבר אליך מהברית של MGH) את מי אתה תתקוף יאפס ???? במקסימום אני יתן לך לגרד לי בביצים יאפססס רק תתקרב או אחד האחרים מהרית שלך לברית שי (ישראל) ואנחנו נאנוס אותכםם ימעפן...

bobiland

New member
אני מisrael - ואני מוכן למתקפה!!!

מי שיתקיף אחת מהמדינות של israel אוכל אותה!!! אני מוכן למתקפה!!! קדימה ברית בואו נראה להם מי שולט במשחק!!! קדיה israel !!!!

למעלה