הברכה שלא תישלח../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif
משהו שהרבה זמן ככה עומד על על הלשון{אצבעות הידיים} ישנם אנשים שכבר לא בקשר איתי{מסיבות שונות} ישנם תמונות עבר שעולות בכל פעם לפני החגים וימי הולדת... אין לי דרך לברך אותם ..ובכל זאת כ"כ רוצה, יש בי געגוע לכמה מהם שהיוו חלק חשוב בחיי, אז אולי זה המקום לשחרר.... לך יורם ידידי הטוב מזה 5 שנים שניתק הקשר, לא יודעת מה עובר עליך ואני כולי תקווה שרק טוב עובר....הטלפון שונה,הכתובת כבר לא אותה כתובת.. ואתה היית לי כמו אח,אז שנה טובה שתהייה לך , תמיד זוכרת אותך ומקווה שיום מן הימים ניפגש כמו בזמנים הטובים
חלי,היית לי כמו צל,וקרה שהתגרשתי והחלטת שהטוב ביותר למען הזוגיות שלך לתפוס מרחק{שמא תתדבקי
}בעלך לא אהב את הרעיון להיות חברה של יערית גרושה{יש בי קרציות !} שמעתי שילדת ,בכיתי כ"כ מאושר...זה משהו שחלמת עליו שנים רבות, שמעתי שגם פגשו אותך ואת...את עדיין נראית כמו מיליון $, את עדיין באה לי בחלום,באה ואוהבת אותי כמו פעם...היינו ישנות כמו חבר וחברה...חבוקות כל הלילה... אני כ"כ מתגעגעת.... את במקום אחר וכך גם אני....אבל אני לעולם לא שוכחת.. אז שתהייה לך ולבעלך שנה ניפלאה,מקווה שאתם עוד ביחד
הגשמת את החלום שלך ואני מקווה שכל חלומותייך ימשיכו להתגשם. זהו הוצאתי.....
זה כתבי הבוקר בפורום גרושים גרושות..אחרי העידוד שקיבלתי מחברים שם,החלטתי לעשות את הצעד הבא, ואחר באה ההודעה הזו.. אני מרגישה שאני חייבת לסגור מעגלים לקראת השנה הבאה, חייבת למצוא קצוות אבודים.. מה איתכם
משהו שהרבה זמן ככה עומד על על הלשון{אצבעות הידיים} ישנם אנשים שכבר לא בקשר איתי{מסיבות שונות} ישנם תמונות עבר שעולות בכל פעם לפני החגים וימי הולדת... אין לי דרך לברך אותם ..ובכל זאת כ"כ רוצה, יש בי געגוע לכמה מהם שהיוו חלק חשוב בחיי, אז אולי זה המקום לשחרר.... לך יורם ידידי הטוב מזה 5 שנים שניתק הקשר, לא יודעת מה עובר עליך ואני כולי תקווה שרק טוב עובר....הטלפון שונה,הכתובת כבר לא אותה כתובת.. ואתה היית לי כמו אח,אז שנה טובה שתהייה לך , תמיד זוכרת אותך ומקווה שיום מן הימים ניפגש כמו בזמנים הטובים