הברקס ננעל חלקית אחרי החלפת רפידות.

jumperman

New member
הברקס ננעל חלקית אחרי החלפת רפידות.

החלפתי את הרפידות המקוריות של הhayes 9 שלי ברפידות קול-סטופ חדשות. אחרי שהחלפתי את הרפידות והרכבתי את הגלגל בחזרה, הסיבוב של הגלגל נעשה קשה מאוד, משום שיש הרבה יותר "בשר" על הרפידות החדשות מאשר שהיה על הישנות. כך שאני רוכב בעצם שהברקס כאילו חצי נעול. איך אפשר לפתור את הבעיה? חייבים לעשות בלדינג מחדש? תודה

psycho killer11

New member
תנסה לדחוף מברג שטוח

בין הרפידות ובעדינות להפריד אותן. אמור לעבודה.

שאלה

לאחר ההחלפה של הרפידות: האם 2 הרפידות צמודות לרוטור, או רק צד אחד? אם 2 הרפידות צמודות, אפשר לנסות להוציא מעט שמן. אם רק צד אחד צמוד, נסה למרכז את הקליפר.

jumperman

New member
ניסיתי עם מברג.

לא עזר. ושתי הרפידות צמודות לרוטור.

bikingstudent

New member
ישנם מערכות ....

יש מערכות שיש לרפידות ממש מעט חופש לנוע בתוך הקליפר ו...אי אפשר להגיד שזה לא מובן לדעתי היצרנים לא יכולים להתאים את החריץ בקליפר שעליו ניכנסים הרפידות ב100% כי אז אנשים יתקשו להכניס את הרפידות למקומן ולא כל סוג של רפידות מיוצר בדיוק על אותה נקודה של עשירית מילימטר אבל חוץ מזה.. ישנן לא מעט מערכות דיסקים שבהן יש חופש בקליפר, בעיקר כדי להקל על הכנסת הרפידות(לדעתי)

bikingstudent

New member
טעות בשירשור

רוב הסיכויים שהמערכת צריכה ניכוז של כמה טיפות שמן.... כדי שהרפידות יוכלו לזוז בחזרה לתוך הקליפר

bikingstudent

New member
טעות בשירשור

רוב הסיכויים שהמערכת צריכה ניכוז של כמה טיפות שמן.... כדי שהרפידות יוכלו לזוז בחזרה לתוך הקליפר

nintense

New member
קח מברג גדול יותר עם יותר מומנט...

אין מצב שהרפידות לא חוזרות למקום. האופציות הנוספות שאני יכול לחשוב אם זה לא עובד, הן, נוזל בלמים ממש ישן (יותר משנה) שהתנפח כלכך שלא מאפשר לדחוף חזרה את הבוכנה- צריך להחליף שמן. אופציה נוספת, היא פין בוכנה עקום שלא מאפשר לרפידה להכנס למקומה.

למעלה