הבר הכי חזק בארץ?

btIL

New member
הבר הכי חזק בארץ?

שלום לכולם. לאחר שנה של טיול בחו"ל אני חוזר בקרוב בשעה טובה לארץ. מצאתי את הפורום במקרה ואני חושב שזה המקום שאולי יכול לענות לי על השאלה מה הבר הכי חזק כיום בארץ ? אני מניח שהוא נמצא באזור תל אביב אבל אשמח לשמוע על המלצות גם במקומות אחרים (חיפה?) אני מתייחס ל2 פרמטרים כשאני שואל על "חזק" - הכסף כמובן ואיכות הקהל... אני מתחיל ללמוד בפברואר ורוצה עבודה שמעבר לכסף אני אשמח להגיע אליה כל ערב (אבל שגם תשתלם כראוי) אני מעוניין בעבודה (כמובן) יש לי מספיק נסיון וגם המראה עובר :) הייתי שמח לקבל מידע על החזקים (אני לא משלה את עצמי, לכל בר חזק יש רשימת המתנה...) כדי שאוכל ללכת ולהתעניין. תודה רבה

nunimon

New member
האמת שיש בלי סוף...

בין המובילים זה החתול והכלב (הברקפסט החדש) ה"גנה" - מתחם גן העיר באבן גבירול לא רע. ויש גם את הזיזי טריפו ששמעתי שיוצאים שם עם סכומים מכובדים. בנמל תל אביב יש את הUPTWON (גלינה לשעבר). זו בהנחה שהתכוונת לדאנס ברים המוניים . תתחיל משם, ותראה איך תתגלגל. ברוך הבא
בהצלחה

r e d y

New member
לעניות דעתי:

'החלונות הגבוהים' בחשמונאים עובד פצצה. נראה היום הבר הכי חזק בעיר ובכלל בארץ, במיוחד אחרי שנכנס עם ליין ה'אלקטרו מנדיי" בימי שני. 'גנה 71' וה'לאנדן' באבן גבירול נותנים לו פייט הולם. גם 'וילה קלאב' שהוא המשך ישיר של 'הוילה סוקולוב' באבן-גבירול-קפלן נפתח לא מזמן במיתוג ושם חדש. בגזרת הנמל, ה'אפטאון' ממשיך לעבוד חזק כש'הטיימס סקוור' ('קונצ'ה' לשעבר) לפי מה ששמעתי מתחמם. במתחם קרליבך-חשמונאים-הארבעה יש כמו שאמרו מעלי את 'החתול והכלב', 'זיזיטריפו', 'הלנס קלר' שעובדים לא רע. בדיזנגוף יש את ה'אפרטמנט 98' וה'אקופק', קצת צנועים יותר מבחינת נטו לשעה לברמן. וחוץ מזה הבנתי שנפתח אוטוטו בר חדש של חבורת ה'גימנסיה' לשעבר איפשהו על הים שכנראה הולך להיות היסטרי. כל אלו שהזכרתי אפשר בכיף להגיע ל-100+ לשעה בסופ"ש ואפילו יותר, הכל תלוי כמובן בשאר המשתנים.. בגזרת יד-חרוצים ודרום העיר - ה'גריפין' ממשיך לעבוד אש, עוד מעט נפתח בר ענקי בשם 'מיו' גם כן במתחם, וכן יש את ה'ריב"ל 9', 'קויה', 'קזינסקי' ו'האומן 17' שנחשבים חזקים בסוג הקהל הזה והברמנים שם מגיעים לסכומים נאים ביותר. מקווה שעזרתי.

maxfain

New member
ושכחתם להזכיר את הבנון

ששם לא יורדים מ120 לשעה ומגיעים ל250 לשעה בימים מסוימים.

btIL

New member
תודה רבה עך התגובות

מהסיבוב שיצא לי לעשות בעיר (כן, תל אביב היא כנראה הבחירה) זה מה שיצא לי לשמוע : המקום החדש שנפתח בבן יהודה ואלנבי יקרא הקומה ה16 (ובאמת יהיה בה) נראה מרשים כעת והם בשלב הקמת צוות. לא בשבילי, הקמתי כבר מספיק צוותים... החתול והכלב הוא בר בסגנון הברקפסט - מתחיל מאוחר ומסתיים מוקדם (בבוקר) לא נוח כל כך לסטודנט... הלן קלר'ס (גירסאת החלונות הגבוהים לעניין כנ"ל) החלונות הגבוהים - קהל בעייתי קצת ונוטה למצבי רוח - ימים מפוצצים וימים מתים. יכול להיות נחמד לברמן ותיק אבל מישהו כמוני שבא מבחוץ וצריך להוכיח את עצמו יעבור זמן עד שאקבל משמרות חזקות. בובהמרה - בר חדש גם בארבעה. הולך חזק שלישי ושבת בעיקר. שאר השבוע די ריק - אותה בעייה. אפטאון בנמל - נחלש טיפה עם תחילת החורף (כמו כל אזור הנמל אני מניח) אבל עדיין עובד טוב. ליינים של יחצ"נים עושים את העבודה. אופציה ריאלית ראשונה. טיימס סקוור - לא עובר עליו חורף טוב. בדיקה מדגמית לפני השבוע, 20 איש במקום... גנה 71 - נחמד מאוד. אווירה טובה ותל אביבית. צוות נחמד. אווירה רגועה באמצע השבוע לכיוון השכונתי. אופצייה שניה וילה קלאב (סוקולוב) - לא מוצא עניין, המון ברמנים במשמרת, לא נראה לי שאפשר לעשות ככה כסף (ביום שהייתי על קהל של 300 איש היו 6 ברמנים) תל אביבה - עוד בר חדש שנפתח בקרוב על חורבות הבודהה בר. רקורד מרשים של הבעלים לפי השמועות השאלה איך יהיה הקהל ושוב בניית צוות. לאנדן - איזו אווירה! גם כשהגעתי בשעה מאוחרת והמקום כבר היה בדרך להתרוקנות עדיין כולם רקדו בהמון שמחה. הברמניות הכי יפות בארץ? אופצייה ריאלית שלישית. בנון ויד חרוצים זה אותו קהל קשה. מי שאין לו בעיה לעבוד עם קהל כזה אין לי ספק שיכול להרוויח הרבה :)

btIL

New member
ואיך שכחתי

את הז'פקיניו - איפה שכשאני הייתי בארץ היה הפולה. בר שכונתי עם טוייסט פיקאפ מגניב. אולי בהזדמנות.

r e d y

New member
חידשת לי קצת

אני מבין שהקומה ה-16 זה של אנשי הגימנסיה לשעבר. איפה בדיוק זה ממוקם? גם על הבר החדש בארבעה לא שמעתי. תל-אביבה על חורבות הבודהה בנמל גם נשמע מבטיח.. נחמד לשמוע גם על החידוש של הפולה בבן גוריון-בן יהודה. בר נוסטלגי. וילה סוקולוב - ידוע. יותר מדי עובדים. החלונות הגבוהים עובד חזק בשני, שלישי וסופ"ש. כמעט כל השבוע! לאנדן זה לאנדן אנשים שיודעים חיי לילה מהם. אגב, שווה לבדוק בגריפין זה לא בדיוק יד חרוצים. זה ליד... שיהיה בהצלחה ודווח על תוצאות :)

maxfain

New member
אז לא הבנתי מה אתה רוצה

אם אתה מכיר את כל המקומות, הקהל וכמה ברמנים הם במשמרת. אני רואה שאתה גם מעודכן במספר מועט של מקומות שהולכים להפתח בקרוב ואני לא מבין מה הבעיה שלך להתחיל במקום שעומד להפתח..

btIL

New member
רציתי גם לעדכן :)

אני בטוח שאני לא היחיד שמחפש פה עבודה... הבעייה עם מקומות שנפתחים זה חוסר הוודאות - שלב הרכבת הצוות הוא מעיק, הרבה פעמיים חלק מהברמנים נכנסו בקומבינה או בזכות מראה בלבד (שזו גם סוד של קומבינה) ולא באמת יודעים לעבוד מה שאומר יותר עבודה קשה לאחרים ופחות טיפים באופן כללי. חוץ מזה מקום חדש לא בטוח שיתפוס ואני לא רוצה לעבוד במקום כזה... כל המידע שיש לי הוא משיחות עם ברמנים שעובדים בעיר שאני מכיר מהתקופה שאני עבדתי פה (ניהלתי בר של מועדון מוכר וידוע לפני כמה שנים) והברמנים נפוצו להם בין הברים השונים (ולמרבה ההפתעה לחזקים שביניהם).

maxfain

New member
ממ...

אבל אתה יודע איך זה בצוותי הקמה.. הרצה ואז מפזרים ורק הטובים נשארים ומוסיפים שחקני חיזוק חדשים. קומבינות אגב זה לא רק בצוותים חדשים, אני בטוח שיצא לך לעבוד במקום שהוא לא חדש עם ברמנים/ות שהם בעצם לא כ"כ ברמנים.. דבר שני אם אתה כבר מכיר את כל הברמנים בעיר אז אני לא רואה איפה הבעיה בעצם להכנס למקומות האלו.

temptation411

New member
מה עם הקולוסיאום בכיכר אתרים?

מענין כמה עושה שם ברמן אם רק להכנס לשם עולה 6 אלף לשנה..

נתחיל מזה שבשביל לעבוד שם אתה משלם 4,000 שקל

על ה"מדים". הם תופרים לברמנים חליפות מיוחדות. מעבר לזה, הם מקבלים רק גברים לבר ורק בנות למלצרות. רק בגלל זה לא הייתי הולכת לעבוד שם, לא משנה כמה כסף מרוויחים במשמרת.

Symbolic

New member
אתה אשכרה משלם כסף??

אשכרה שם כסף על השולחן בשביל ה"זכות" לעבוד במקום מסויים??? אני כנראה ממש ממש לא בעניינים...

btIL

New member
לי זה לקח חצי משמרת מהגהינום

של עבודה עם סמי-מחבלים אבל להבין את זה בעשור זה גם הצלחה :) יש אנשים שחיים שלמים לא מספיקים להם...

חחחחחחח איזה מרושע אתה...

לא אמרתי שלקח לי עשור ללמוד את זה... אמרתי שהייתי בבעיה אם לא הייתי יודעת את זה אחרי עשור. וסמי-מחבלים? מצבך עוד טוב. ישבו לי על הבר אנשים שאת שמם אני מפחדת לומר כדי שלא יוציאו עלי חוזה

btIL

New member
המשך עידכונים...

המיתון נותן אותותיו על הברים או שאני לא אטרקטיבי כבעבר... הידעת? בלאנדן ובאפטאון עובדים אותו צוות ברמנים, המקומות שייכים חלקית לאותם בעלים. מענייין איך זה עובד. אני לא אדע בקרוב כי 2 המקומות הכי אטרקטיבים מבחינתי בתפוסה מלאה.... גאנה 71, מביקור חוזר במקום קצת פחות התלהבתי אבל ממש קרוב לי לדירה אז אולי ננסה שנית. המקום החדש של החברה מהגימנסיה הולך להקרא "מגדלור 16" שם די מטופש, בכל מקרה נמצא בפינת בן יהודה ואלנבי (בן יהודה 3 למיטב זכרוני) לכל המתעניינים. צוות הקמה מלא (כן ניסיתי) אבל מנהל הבר נראה רציני והתוודה בפני שכמו בכל מקום חדש צוות הקמה לא שורד יותר מדי זמן. נחכה לטלפון.... תל אביבה - מתחילים או התחילו הרצה השבוע ולכן כנ"ל צוות הקמה מלא... בובהמרה. צוות הקמה מוצלח שלא מתפזר יותר מדי. אין מספיק עבודה כרגע לכולם. חלונות הגבוהים ךא ניסיתי זו הייתה ברירת מחדל שאני אגיע אליה כנראה השבוע... טיימס סקוור מת וילה גם לא להיט זהפקיניו (איפה שהיה הפולה) אמנם לא סוג הבר המועדף עלי (יותר מדי שכונתי ובטח לא מספיק כסף) אבל האווירה שם מצוינת ונראה לי שאני אקדיש לנושא עוד מחשבה. קולוסיאום למי ששאל - 4000 ש"ח קונים לך את החליפה\ות ולא מוחזרים בסוף העבודה. אני בספק אם הברמנים שם עושים יותר מדי כסף, בר בסגנון של חו"ל המון פוזה ומחירים יקרים בלי עבודה יוצאת דופן או פיקים (כשמישהו משלם 4400 ש"ח לדום פריניון הוא כנראה דורש ברמן פרטי). רק בחורים בבר? מוריד מהכיף אבל מייעל את העבודה, במקום כזה נראה לי שזהו העיקר ולא האווירה שהברמנים משדרים ללקוחות

עיצבנת אותי עכשיו!

"רק בחורים בבר? מוריד מהכיף אבל מייעל את העבודה" על סמך מה אתה אומר את זה? המשפט הזה מיותר ומעליב. יש לי עוד הרבה מה לומר לך, אבל אני לא אוריד מהרמה שלי.

למעלה