הבר לשיר...?

דוקודור

New member
הבר לשיר...?

מישהו שמבין פה יכול להסביר את מילות השיר DESOLATION ROW // מישהו יודע למה הכוונה בשיר????? אנא עיזרו לי מכיוון ששיר זה תמיד עורר בי ענין מה שעוד זה אחד השירים הארוכים של דילן 11 דקות אם אינני טועה.

Chocoholic

New member
תן לי עוד יום בערך

לחזור אליך עם תשובה סבירה, בינתיים אני רק יכול להפנות אותך להודעה בקשר לשיר אחר (במקרה, או שלא, מאותו אלבום) שלדעתי, צורת הכתיבה והרעיון הכללי הם משותפים לשניהם; מספר בתים עמוסים במטאפורות וסיטואציות פרועות וצבעוניות, והבית האחרון, שנכתב בנימה אישית,מקנה זוית ראיה אחרת על הכל, ואולי אף הסבר...

Chocoholic

New member
חזרתי

מסתבר שמישהו כבר עשה בשבילי את העבודה, לכן אני מתכבד להציג בפניך את הקישור הזה. מצד שני, תוכל גם לקבל את דעתי על השיר (וכאן אני מחזק את אסכולת "אי-ניתוח שיריו של דילן") - אפשר לראות זאת כתרגיל בחריזה, דברים שרצו במוחו של דילן באותה העת ומצאו דרכם לניר (באנגלית זה נקרא steam-of-conciousness); בשורה התחתונה - אין משמעות מיוחדת. מה שאני מתכוון להגיד הוא שבשיר כל כך מורכב ובעל הרבה רבדים, זה נראה כאילו שהמסר או המשמעות, אם בכלל קיימים, טושטשו ונקברו תחת מעטה של מילים. זה לא יוצא דופן אצל דילן.

Chocoholic

New member
אגב

אחד הבתים של השיר הזה משמש כחתימה שלי...

depon

New member
יש גם הסבר נוסף....

"מתוך האלבום Highway 61 Revisited. לא אלאה אתכם בפירושים. יש סברה כי שיר זה לגלג על מעריציו המנסים לפרש כל שורה בשיריו. כמובן שיש כאלה הסבורים אחרת." זה ההסבר מתוך האתר הזה: תרגומים לשירים של בוב דילן

למעלה