הבשיל הדריו...

הבשיל הדריו...

העץ כבר מזמן הבשיל הדריו ציפורי המתכת עדיין מקננות בין עליו, מפל המים שניגן לקול דעת נפשנו עדיין שוצף, מחייה תשובות המתגלות כל ליל מחדש בעת חלום פורש כנפיו.... <> ערב טוב..

טאKילה

New member
פרי גן העדן..../images/Emo48.gif

כאשר פילסת דרכך בשדה של צבעים וריחות אל הפרי בן דמותך,,ודבקת בו.. כמו פרי גן העדן.. מתעוררת תקווה בלב.. יאיר לי כוכב סודי,,, תרחף יפה על עלי הכותרת הפרי הבשיל והתמלא נשמה.. רפרף בסימנים אלומת אור דק.. לתוך הצמרות,לתוך הגיגי,, אענה בעיגול מוזהב,,אוהבת אותך...

ללכת בעקבות האהבה...../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

פרצת את כל גדרותי ידעת את כל סודותי שרתי וזימרתי בפניך גם שלפעמים חשכת עבים קדרה לפרקים האהבה אותי העלתה והציתה את אותה גחלת שבערה ולעולם לא כבתה עוד תיווכח שהתחזקתי מאז שעזבת עוד תיווכח כי תשוב לאותה אהבה שאותך מילאה וידעת את מסתוריה והשחר שיפציע יספר את שקרה את כל מה שהיה ולנצח נחתם אהבתי אוהבת ואוהב לעד... }{

מלאך39

New member
העץ הבשיל............

מה יש לך בלב אישה? זו את שיודעת למצוץ מכל עץ את הצוף.... ופירותיו.............? לא יעזרו הדחלילים להרתיע אותי מלטעום..... ידעתי את נפשך ...כי רק מפל המים ינגן אותה.... ואחרי המפל...אחרי הרעש.....אחרי הטיפות הצולפות.... קול דממה דקה.... נאקת אהבה.......... יפה אחת

אתה.......

לו רק ידעת , כמה נפשי מבקשת אותך ברגע זה להתפלש בתוכך, לגעת לערבל לגור שם בלבך- לספור בך כל רגש הזורם בורידים..... לו רק ידעת את זעקת גופי הלא נשמעת, קוראת היא להותיר בך סימנים להותיר בך ריחות מסממים, של אחר בעירת הגוף כמקל קטורת שרוף... לו רק ידעת... <> סוף סוף חזרו לך המילים...

מלאך39

New member
וזו את......./images/Emo25.gif

זו את שכתבת שיש את האישה שאף אחד לא גילה..... יש לך את זה... יש לך את הפגיעה בלב התחושה כן זאת ההרגשה..... שלפעמים מלווה את החיים אף אחד עוד לא גילה או בעצם אף אחת............. אויששששששששששששששששששששששששששש

למעלה