הבתים האהובים

MC SammY

New member
הבתים האהובים../images/Emo23.gif

אחרי ששמענו ת'דיסק והספקנו לאהוב אותו...מה הם הבתים האהובים עליכם של כל אחד מהכלא? אני אתחיל! עמית-כל יום מחדש איתמר-בוא נתחיל עם זה אמיר-מכאן עד הסוף ושלכם?

../images/Emo187.gifהתשובות שלי../images/Emo187.gif

איתמר
אהבה, נמאס <"היום אומרים לי שאפילו מסרטן לחרבן, אסור לעשן, אסור לזיין, אסור הכל, אפילו לאכול כי אז אני אמות שמן מכולסטרול..">, שקוף, בוא נתחיל עם זה <למה כלא 6, למה יאנגי, וכן הצל זה אח שלי>, כול אל בנאת' <איי, אתמול מישהי בעטה בי, אז בהיתי בה, אז חברה שלי בעטה בי.. בלע בלע בלע..זאת אשמתכן שאתן יפות, לא משנה מה הלאום, שלום עושים בטוח, יעני עם קונדום..> חחחחחחחחח כמה צחקתי...:), קופנגאן, כל יום מחדש בהחלט בהחלט אחד המוצלחים!!! אין מחיר <היתי בן אמ 16, חולם להיות לוחם עם M16, היום אני בן 21, עם פרופיל 21, והקשר היחיד שלי לצבא זה גלגל''צ>, קורא לך <אני לא בא להשפיל אותך, אני לא בא להפיל אותך, רק בא להראות לך מי את בצורה שתגעיל אותך..>
אמיר
כמובן כמובן שהטראק השולט, לא יכול, קופנגאן, נמאס <אותה סירה, אותה זירה של מלחמה, מתים מאש ידידותית במודע>, זה היה ביתי, אהבה<"..תופס ת'צמי שואל אוהבת לא אוהבת, תולש עלי כותרת, לא מסתכל על אף אחת אחרת..">, כל יום מחדש, מכאן עד הסוף.
עמית
נגמר מבפנים-הראה פאן חדש לגמרי, אהבתי את השילוב.., כל יום מחדש <אתה ברוק או ראפ-תחליט, נו מה נסגר עם התקליט?..>, אין מחיר <משתמט הית מת-הם משתמטים ממני..>, זה היה ביתי...דרך המלך..<מה יהיה איתי, אני שוכח לחיות, מוקף דלתות..מוקף בשאלות בלי תשובות...> זהו בערך... אחלה דיסק!! באמת באמת אחד הטובים ששמעתי! ~לין~

kombinaizer

New member
הבתים ה../images/Emo23.gif שלי

עמית ואמיר - קופנגאן איתמר - קורא לך וגם הבית הראשון של נגמר מבפנים

Segalovich

New member
שלי:

איתמר - שקוף (כל הבתים בשיר) אמיר - בוא נתחיל עם זה עמית - מכאן ועד הסוף

MC SammY

New member
הבית של עמית ב"מכאן עד הסוף"

נורא נורא קלישאתי. חסר לי איזשהו טאץ' אישי שלו בבית.

glass vegas

New member
עמית מפציץ בבתים מטורפים בדיסק הזה.

אמיר כהרגלו המופלג ואיתמר למען האמת קצת איכזב אותי עם בתים דיי שטוטיים כאלה למרות שיש לו כמה בתים סבבה לגמרי כמו בנמאס אבל בכללי ממש אהבתי את נמאס את כל יום מחדש ואת אין מחיר

למעלה