../images/Emo187.gifהתשובות שלי../images/Emo187.gif
איתמר
אהבה, נמאס <"היום אומרים לי שאפילו מסרטן לחרבן, אסור לעשן, אסור לזיין, אסור הכל, אפילו לאכול כי אז אני אמות שמן מכולסטרול..">, שקוף, בוא נתחיל עם זה <למה כלא 6, למה יאנגי, וכן הצל זה אח שלי>, כול אל בנאת' <איי, אתמול מישהי בעטה בי, אז בהיתי בה, אז חברה שלי בעטה בי.. בלע בלע בלע..זאת אשמתכן שאתן יפות, לא משנה מה הלאום, שלום עושים בטוח, יעני עם קונדום..> חחחחחחחחח כמה צחקתי...
, קופנגאן, כל יום מחדש בהחלט בהחלט אחד המוצלחים!!! אין מחיר <היתי בן אמ 16, חולם להיות לוחם עם M16, היום אני בן 21, עם פרופיל 21, והקשר היחיד שלי לצבא זה גלגל''צ>, קורא לך <אני לא בא להשפיל אותך, אני לא בא להפיל אותך, רק בא להראות לך מי את בצורה שתגעיל אותך..>
אמיר
כמובן כמובן שהטראק השולט, לא יכול, קופנגאן, נמאס <אותה סירה, אותה זירה של מלחמה, מתים מאש ידידותית במודע>, זה היה ביתי, אהבה<"..תופס ת'צמי שואל אוהבת לא אוהבת, תולש עלי כותרת, לא מסתכל על אף אחת אחרת..">, כל יום מחדש, מכאן עד הסוף.
עמית
נגמר מבפנים-הראה פאן חדש לגמרי, אהבתי את השילוב.., כל יום מחדש <אתה ברוק או ראפ-תחליט, נו מה נסגר עם התקליט?..>, אין מחיר <משתמט הית מת-הם משתמטים ממני..>, זה היה ביתי...דרך המלך..<מה יהיה איתי, אני שוכח לחיות, מוקף דלתות..מוקף בשאלות בלי תשובות...> זהו בערך... אחלה דיסק!! באמת באמת אחד הטובים ששמעתי! ~לין~