הבת ביקשה לשבת...

טומי*

New member
הבת ביקשה לשבת...../images/Emo26.gif

שאסע לה בלינצ´סים בשכבות. ובהונגרית RAKOTT PALACSINTA אז כרגע סיימתי להכין וזה בתנור.זה מאכל מעדן שכזה שכבות של בלינצ´סים שביניהם ריבת מישמש ואגוזים וגם קצת קאקאו בערך 10 בלינצ´סים ואחורי זה לתנור.מקוה שיהיה מוצלח שיתקרר אסע ואביא לה. שבת שלום!

טומי../images/Emo140.gif

מה אנחנו לא עושים על מנת לרצות את ילדינו האוהים אם הם רק רוצים בשבילהם את הירח אנחנו קוטפים שבת שלום...

טומי*

New member
מה יש לנו בחיים אם לא הילדים ../images/Emo35.gif

חוצמיזה הילדה היתה מובטלת 4 חודשים והשבוע היא מצאה עבודה.אז זה כבר מספיק בשביל לחגוג עם איזה עוגה.זה הגיעה אליה בעודו חם וטעים שחבל"ז אפילו צילמתי (איך לא?)

טומי*

New member
היי EVA ../images/Emo24.gif

תודה על הברכות... יכולה לעזור? לבקר כאן ולכתוב על מה שבאה לך ולא רק על הונגריה שבת שלום!

ארפי

New member
היי אוה זה אני..

את זוכרת אותי? אני כתבתי איתך בפורומים הונגרים גם כתבנו אימייל פעם זוכרת? שבת שלום לך

קצת ארכיטקטורה? שיכום סיפרייה

במרכז בודפשט. אם זה מעניין אותכם, יש לי צילומים רבים על הארכיטקטורה בהונגריה, לא תמיד מזווית של טייר...יש לי תמונות על בתי כנסת המפוערים, בכל רחבי הונגריה, לא רק בבודפשט...

ועוד מחשבה, לאחר, שהיום שמעתי

את זאב, הקריקאטוריסט, ברשת "א" ... למה בישראל אין כל-כך פוליטיקאים הונגרים (טומי לפיד יותר עיתונאי, גם היום, לדעתי, הוא פשוט אוהב את קטע, כמו טיול בארץ אחרת), אבל יש הרבה אנשי תרבות, אומנים ? ולא פגשתי עוד גבר ישראלי, שלא הייה לו פעם חברה הונגריה!

טומי*

New member
איזה יופי החצר הזאות...../images/Emo45.gif

נראה לי שזה יעניין את האנשים כאן גם לי יש מלא תמונות של בנינים שצילמתי בהיותי שם. בכותרת כתבת שיכום=שיקום וטייר=תייר אם את לא רוצה לא אתקן את השגיעות

B T1

New member
טומי!-רק רציתי לראות לך...

שלנו כהונגרים יש בדיוק את אותם שגיאות כתיב. א=ע ט=ת כ=ק ו=ב ה=א ח=ה יש עוד אבל מי מסתכל?

למעלה