הבת הקטנה שלי ...

s h o o s h a

New member
הבת הקטנה שלי ...

בת הזקונים שלי כמעט והצליחה לגרום לי התקף לב היום (טוב נו, אז אני קצת מגזימה, ובכל זאת). השעה 13:00 ומתקשרת מזכירת בית הספר בו לומדת בתי. "תשמעי, הילדה נמצאת במיון. היא קיבלה מכה ביד, זו שנשברה לפני כשנתיים ויש לה כאבים חזקים. האם תוכלי להגיע?" ואני, רק שעתיים קודם הגעתי לעבודה, באזור שממוקם די רחוק יחסית מהעיר והראש מתחיל להסריט תסריטים שלא היו מביישים אף תסריטאי בהוליווד. ראוי לציון ולשבח הבוס שלי, ששמע על המקרה ותוך דקות ארגן לי הסעה לבית החולים. הגעתי לשם ומצאתי אותה יחד עם מתנדבת, ממתינה לצילום. היא נראתה טוב. היד קצת נפוחה, כואבת למגע, אבל, לעצמי חשבתי, בטח רק חבטה חזקה שתוך מספר שעות יחלוף הכאב. הצטלמה הילדה (ואפילו חייכה לצלם
) ויצאנו להמתין בדריכות לתוצאות. עברו כ- 20 דקות ושמה הוכרז. מה זה???? איפה צילום הרנטגן הישן והברור? זה שמסתכלים בו באור ורואים הכל? היה ואיננו. עכשיו מקבלים דיסק למחשב. המתח גואה. ואני, יותר משמנסה להרגיע את הילדה, מנסה להרגיע אותי שזה שום דבר. בחדר הרופא מוצא הדיסק את מקומו בכונן והתמונה עולה. "יש שבר במפרק יד שמאל", "שבר פשוט שאינו מצריך התערבות מעבר לגיבוס היד למשך חודש". רבותיי, שתבינו, רק לפני פחות משנתיים הילדה שלי שברה שתי עצמות וסדקה שלישית ונאלצה לעבור חווית החזרה וקיבוע של העצמות השבורות בטרם גיבוסן ובאותה יד. ובצילום רואים את החיבור שלא ממש הצליח להתאחות לחלוטין. והיא יושבת לה שם על שולחן הטיפולים, האח חובש ומגבס ועושה 'עבודה טובה ויפה'. ואני מהצד מרגישה איך עכשיו כוחותיי מתחילים לאזול. באנו הביתה, ביקשתי ממנה למלא אחר הוראות הרופא ולנוח. לפחות עד שייבש היטב הגבס, שלא ייגרם נזק יותר מתועלת. וככל שחלף הזמן החל הכאב להתגבר. אקמול ומקלחת חמה ולישון. זה הפיתרון הטוב ביותר כרגע. וגם עבורי. לישון. 'בילוי' מהסוג הזה שואב ממני אנרגיות אינסופיות. אז הנה שיתפתי אתכם. תודה שקראתם עד כאן, שהקשבתם. היום לא ממש היה לי עם מי לדבר ... שיהיה לנו סופשבוע חביב, חמים ונעים שושה

שרונהה

New member
שושהההה../images/Emo24.gif

מבינה מה עבר עליך, איזה יום מתיש... זוכרת שהבת שלי, כשהיתה בגיל בית ספר יסודי, החליקה בסקייטבורד ושברה את היד.... חיכינו לצילומים שעתיים, אז היו צילומי רנטגן רגילים, לא ידעתי שהיום זה על דיסק למחשב... איך שהטכנולוגיה מתקדמת... אבל הרגשות האמהיים שלנו, נשארו כשהיו..... מאחלת לבתך החלמה מהירה

s h o o s h a

New member
וגם כאן, אלפי תודות

במקרה זה הייתי זקוקה לחיבוק ולמילה טובה. כשמדובר במי מילדיי, אני גיבורה כל הדרך וחזרה. אולם משנרגעות הרוחות- אני מרגישה את אפיסת הכוחות. הרבה הרבה תודה

שילה1

New member
שושה-בריאות לילדה ומנוחה נעימה

לך.. משערת מה עברת היום.. טוב שסוף שבוע מתקרב,וטוב שרק בכך נגמר העניין!

אלמרה

New member
שושה - חיבוק גם ממני והייתי חצי יום

בבית חולים ליוויתי חברה לניתוח... בריאות - מי צריך יותר! כל הכבוד לבת שלך המתוקה הגיבורה והיא כבר תתחיל להחתים את כל הכתה על הגבס כפי שמקובל... מי יזכור כאב....

שרונהה

New member
ואם כבר מדברים על חתימות על הגבס

אז הבת שלי שמרה את הגבס עם חתימות חבריה עד כמעט סוף התיכון.

jud1001

New member
צודק אלמרה..כמה הדרת כבוד..../images/Emo41.gif

הייתה למגובסים.. ואיך נדחפנו בתור לכתוב הקדשה על הגבס..

לגבי הגיל שלנו

אנו צריכים לחשוב טוב טוב, מה לאכול כדי שבאמת לא נשבור שום עצם בגופנו . זה לא כמו אז שהיינו קטנים.

s h o o s h a

New member
אל תתקנא ואל תאחל לך

ממי שהיתה פעם בדיוק כמו הבת שלה היום (מענין למה כולם אומרים שהיא כל כך דומה לי
)

s h o o s h a

New member
חתימות על גבס

בפעם הקודמת היו 'מקומות שמורים'. בחיי, היא שמרה את המקומות הטובים והבולטים יותר למי שהיה חשוב לה יותר.
ביום ראשון יהפוך הגבס מ'סתם גבס לבן' לאיזו יצירת מופת. היא הבטיחה. בוקר טוב וסוף שבוע נפלא שיהיה לכולנו

לידיעה

גם אני עברתי משהו דומה לפני כ - שלשה חודשים. שבר במרפק יד שמאל. האורטופד טען שלא מגבסים את המקום ותלה לי את היד על על איזו תחבושת עלובה. מיהרתי ורכשתי בסופרפארם משהו קצת יותר רציני ויותר נוח שתפס את כל היד. מקץ שלשה שבועות השבר התאחה והיה כלא היה והיד חזרה לתפקוד רגיל ללא שמץ של כאב וטירדה. מאחל לבתך כנ"ל. ובנוגע למקומות השמורים... טוב, נו, יפה שתיקה לחכמים

שילה1

New member
אם שלי היתה שומרת-הרי שלא היה לנו

מקום לבגדים.. כל כך הרבה פעמים-עד שגדלה לה...

למעלה