הבת שלי בשירות צבאי, זה התפרץ לה עכשיו

הבת שלי בשירות צבאי, זה התפרץ לה עכשיו

קשה לי לקרוא לזה מחלה. היא כבר שנה וחצי מתלוננת על..... המפקדים שלה עשר אבל הטיפול הרפואי על הפנים למרות שהיה אור אדום, מה לעשות SOS ולא להמתיין? אודה לכם מאוד מאוד על תשובה מהירה.

בוקר טוב

מספר שאלות 1 מה פרוש- קשה לי לקרוא לזה מחלה? 2 היא מתלוננת כבר שנה וחצי... המפקדים שלה 10? 3 הטיפול הרפואי על הפנים? אם קיבלה זאת בצבא ראי התשובה שנתתי לחיילת הקודמת ותתחילי לפעול כעת. אם אכן הטיפול הרפואי הוא על הפנים ומדובר ברשלנות מצד המטפל זו סיבה נוספת לפעול מידית, אם הטיפול הוא על הפנים כי ככה את חושבת בגלל שלא מצליחים לרפא המחלה זה כבר סיפור אחר. בכל מקרה כהורה את צריכה להפשיל שרוולים ולפעול והכי חשוב זה לא להתפתות ולשחרר הילדה מהצבא בטרם סגירת כל העיניינים עם עורך דין ובכתב. הצבא נורא רוצה לשחרר חיילים עם פסוריאזיס כדי שינהלו מלחמתם מבחוץ.יש לדאוג לכך שכל הטיפולים יעשו כאשר היא במדים ויתועדו. אני חוזר וכותב "לא להתפתות להצעות הצבא להשתחרר שחרור מוקדם בגלל המחלה".

hatulmp

New member
קאמדיס

תנסי את חברת קאמדיס אולי זה יעזור לביתך טיפול יעיל בריא ומקיף לכל בעיות העור http://branch.kamedis.co.il

שלום רב../images/Emo24.gif

מתוך מה שכתבת קשה להבין מה קורה, כדאי שתפרטי קצת יותר. לעת עתה אני מפנה אותך לאתר אגודת הפסוריאזיס הישראלית, יש מספר מאמרים שיכולים לעניין אותך.

בהתייחס למה שכתוב באתר האגודה- זהירות

אני מתייחס לכתבה המיוחסת לד"ר גילעד "מתי ואיך לתבוע את משרד הביטחון בעיניין פסוריאזיס. מהכרות אישית את התחום ומפסיקות בעיניין אני חושב שלציין שלא כדאי לתבוע אם היו סימנים לפסוריאזיס בטרם גיוס זה במפורש אינו נכון. חבל שלא בדקו בפיסקי הדין עיניין של החמרה בפסוריאזיס לגבי אנשים שדיווחו על סימנים וגוייסו עם פרופיל 97 והשתחררו בסופו של דבר עם 21 לצמיתות גם אם הפסוריאזיס היה רק 10-15 אחוזים בשחרור. קיימים מקרים מהעבר שאחד הרופאים המוכשרים ביותר בתל השומר ובצבא לתחום הפסוריאזיס ד"ר מושקוביץ אבי ששחרר חילים כאלה והם הגישו תביעות בהיותם במילואים הוכרו כנכים ועל אחת כמה וכמה חיילים בסדיר שסרבו להשתחרר מבלי שהצבא יחתום להם שהם נפגעי פסוריאזיס. פשוט חבל להטעות. האתר www.what2do.co.il נותן מידי אפקטיבי בנושא וכדאי לאגודה לתת לינק באתר שלה. אין זה בושה לתת הכוונה לאתרים אפקטיבים. אני עומד תחת אימרתי חולי פסוריאזיס שסבלו מהמחלה טרם גיום אם נקטו בהליכים המתאימים בטרם גיוסם יכולים לתבוע בשקט.

למעלה