הבת שלי הכינה היום בחוג אפיה עוגיות מבצק פריך

שחמטית

New member
הבת שלי הכינה היום בחוג אפיה עוגיות מבצק פריך

במילוי קקאו מעורבב עם קוקוס וריבה ויצא מאוד טעים! והנה התמונה-----------> בשבוע הבא בעז"ה היא אמורה להכין עוגיות תמרים אבל....... אנחנו לא אוהבים תמרים, אז מה ממליצים לשים במקום?

יוכי68

New member
שחמטית, כל הכבוד לבת על העוגיות../images/Emo140.gif

אפשר לשים ריבת חלב/ קינמון, סוכר ובוטנים/ ממרח שוקולד ואגוזים הבהרתי מעט את התמונה שנראה אותן טוב יותר>>>>>>>>>>> שחמטית במה את מצלמת?

מאיוש י

New member
יוכי איך את מבהירה את התמונה ותרדי למטה

הורדתי תמונות של הפאי והרולדה

לטובת כל המצלמות ועזרה בהעלאת תמונות

לפורומים השונים. ישנה תוכנה נהדרת בשם פיקאסו שמסיעת להבהיר ולעשות הרבה משחקים עם התמונות. בין השאר התוכנה מורידה את משקל התמונה והרי פה אפשר להעלות תמונה או קובץ רק עד 500 ק"ב. קיצער זה לא שאני כזאת חכמה אלא שלחה לי את הקובץ עם הסברים ליאת מפורום המתכונים. אני מצרפת את הקישור ויש שם גם הסבר.

תלחצו בהודעה שלי על המילה תוכנה

ותגיעו להודעה של מורני שמסבירה בדיוק מה לעשות . תלחצו בהודעה של מורני על המילה תוכנה ותקבלו את הקישור להורדת התוכנה. זה בחינם . אני שומרת את ההודעה של מורני במועדפים ככה יש לי תמיד את ההוראות ואם יש זמן יש הרבה מה ללמוד בתוכנה ההיא. אם יש זמן... למי יש???

מאיוש י

New member
לא צריך תוכנה אפשר להקטין

תמונות דרך הצייר כך אני עושה מקישה על התמונה לוחצת קליק ימני בעכבר ואז לוחצת אפשרויות על הצייר ושם בתצוגה לוחצת על תמונה ומקטינה

מאיוש י

New member
סליחה לוחצת על "פתח באמצעות..."

ואז לוחצת על צייר ונפתחת התמונה ושם לוחצים למעלה על תמונה ורשום הטייה וסיבוב ואז מקטינים

שחמטית

New member
צריך חבילת תמרים

אז ממרח יכול להיות תחליף לזה? אני מצלמת במצלמת הפלאפון שלי והיא לא הכי, תודה על ההבהרה.

למעלה