הבת שלי מסרבת לדבר עם חברים/מטפלת

Morten my love

New member
הבת שלי מסרבת לדבר עם חברים/מטפלת

שלום לכולם
אני קצת אובדת עצות..
הבת שלי עוד מעט בת 12 לומדת בחינוך רגיל עם סייעת.
היא לא מוכנה לדבר בוואצאפ, זום או כל דרך אחרת עם ילדים מהכיתה, המורה, חברים מהכנפיים של קרמבו, להשתתף בפעילות של הכנפיים של קרמבו. השתתפה פעם אחת וזהו. לא מוכנה לענות לאף אחד..
אמרה שלא רוצה לדבר עם אנשים..
לא יודעת מה לעשות..האם להניח..לנסות להסביר..
מישהו עובר תקופה דומה?

HoneyBadger

New member
אני גם מבודד מאז הסגר

החבר הכי טוב שלי אני מדבר איתו רק כשאנחנו נפגשים פנים מול פנים, איכשהו לא נוח לי המסכים בהקשר של תקשורת, במיוחד עם אנשים שאני רגיל לתקשר איתם במציאות.

לעומת זאת נרשמתי לקורסים בזום למטרות העשרת ידע וזה ממלא לי את המקום של פנאי, אני קצת משונה בקטע הזה אני אוהב ללמוד בזמן הפנוי שלי.

אולי אם היא תתחיל משהו שלא מקושר אצלה לשגרה שלפני הקורונה היא תוכל להתנסות במרחב הוירטואלי.

Morten my love

New member
תודה רבה לך. זה רעיון לא רע.

אני אבדוק אם יש קורסים במחשבים שאולי היא תרצה ללמוד..
אני רק מנסה להבין מה מפריע לה לדבר..אפילו הודעה בוואצאפ..

HoneyBadger

New member
בשמחה

אני אגיד משהו כזה, בלי לדון אם התחושה היא מוצדקת או לא התחושה שלי לגבי וואטסאפ כאשר אין במגביל מפגשים רגילים זה שהתקשורת בוואטסאפ היא חסרת תכלית.
אני לא באמת יודע לומר לפחות לא בשלוף למה אני תופס מפגשים במציאות בעלי תכלית ומפגשים בוואטסאפ כחסרי תכלית ולחילופין למה אני תופס מפגשים בוואטסאפ חסרי תכלית ומפגשים במציאות בעלי תכלית

לעומת זאת אני זוכר שלפני עידן הוואטסאפ הייתי מתכתב עם בנים ובנות במייל כאשר חלק מהם מעולם לא פגשתי מעבר לאינטרנט ומאוד אהבתי את זה, עם חלק מהם היתי מגיע לדיונים מאוד מעמיקים ומשמעותיים על תחומי עניין משותפים ועל החיים בכלל.
גם במייל לא הרגשתי שאני חייב להגיב מייד שאני רואה את ההודעה, אני חייב לומר שאני פחות אוהב את עידן הוואטסאפ והסמארטפון, מרגיש שזה טכנלוגיות שנועדו יותר לקחת ממני את זמני מאשר לתת לי אמצעי התקשרות.

Morten my love

New member
אתה צודק בהחלט

בכלל כל הטכנולוגיה העכשווית מנתקת אנשים אחד מהשני. זו לא תקשורת אמיתית.
שוחחתי עם הבת שלי בלילה.שאלתי אותה אילו הייתה פעולה רגילה של קרמבו אם הייתה הולכת. אמרה שכן ושהיא לא אוהבת לנהל שיחות ומפגשים בטלפון. עכשיו, לאור מה שאתה כתבת אני מבינה את התמונה כולה.
תודה רבה לך❤❤

HoneyBadger

New member
בשמחה רבה

למעלה