הבת שלי צועקת

הבת שלי צועקת../images/Emo70.gif

הבת שלי בת 4.5 חודשים, לאחרונה (עניין של ימים) היא התחילה לצעוק , כן ממש לצעוק כשהיא רוצה משהו.. לא מדובר בבכי, אלא בצווחות של ממש, נדנוד צווחני. בהתחלה זה היה מצחיק אבל זה מתחיל להטריד אותי. כשהיא רוצה לישון היא צועקת עד שמרדימים אותה, כשהיא רוצה את המוצץ וכו'.. חשוב לציין שאני והסובבים אותה אף פעם לא הרמנו את הקול לידה, הדבר קצת מלחיץ אותי... מה הסיבה שיכולה להיות לכך.? האם יש סיבה להיות מוטרדת? מה לעשות כדי למנוע אם בכלל אפשר למנוע או פשוט לקבל את זה? תודה מראש

צעקות קצרות וחזקות של שניה אחת

או נדנוד מתמשך.... תני לי דוגמאות. מתי זה קורה (חוץ מלפני שינה)? .

מדובר בצעקות רציפות במשך כמה דק'

זה ממש צעקות וצרחות.. זה קורה בעיקר כשהיא רוצה לישון (הרמתי אותה ואחרי דקה היא נרדמה), כשהיא רוצה תשומת לב (שידברו איתה).. לא מדובר בצעקה בודדת אלא רצף של צעקות כשכל אחת חזקה מהשנייה (זה נשמע כאילו היא מנסה להרים את הקול גבוה יותר מהצעקה הקודמת). בעלי הקליט לי אותה במשך דקה שלמה!! (אם יכולתי הייתי שולחת לך שתשמעי) .

לא נראה לי משהו חריג

זה רק אומר שהיא גדלה...
כשהיא תלמד לדבר ותוכל להביע את עצמה במילים, יהיה קל יותר. בינתיים, מדובר לפי דעתי (הלא מקצועית בעניין זה, יש לציין) בהתניה רגילה: היא צועקת = את באה. היא צועקת חזק = את באה מהר/מגיבה מהר. היא לומדת שזה מה שמביא אותך אליה. בקיצור, אם זוהי הדרך שלה להביע תסכול או צורך בעזרה / בקרבה, לא נראה לי שיש בעיה. אני מניחה שבהקשר הזה הרבה אמהות לתינוקות בגיל הזה מכירות את התופעה...

mazgn

New member
גם אצלנו...

נעלמו ההברות והשיחות- יש צעקות

mazgn

New member
מקוה שזה מעודד:

אחרי חודש וחצי היא חזרה למלמל

למעלה