הבת שלי רוצה פנימיה - שאלה אליכם

SIRI41

New member
הבת שלי רוצה פנימיה - שאלה אליכם

שלום רב לכם, הבת שלי תלמידה בכיתה י', הודיעה לי היום כי בשנה הבאה היא רוצה ללמוד בפנימיה. קצת לא הבנתי למה ואיך כי היא קשורה אלי מאוד [אני גרושה ויש לי ילד נוסף בן 13], אחר כך היא אמרה שהיא הולכת עם עוד חברה. היא ביקשה שאחפש לה פנימיה טובה ואני רוצה להעזר בכם. אגב, ובעצם הכי חשוב, הסיבה בגללה היא רוצה פנימיה כי אנו גרים במקום קטן, אין מקומות בילוי, וגם נראה לי שעל פניו היא הבינה כי בגילה בילויים זאת הוצאה וזה לא מתאפשר וכך בפנימיה יש לה חיי חברה, חוגים והכל וגם היא היום קצת יותר עצמאית ולא בגיל יחסית קטן, כך שהיא בטוחה שלא תהיה לה בעיה להשתלב. אם אתם מכירים פנימיה טובה באזור המרכז/השרון ואולי כ"ס ולמה אני קוראת טובה?אני לא בעניינים של פנימיות. אני רוצה שהיא תלמד במקום שעד כמה שיותר השם שלו יהיה מקום עם שם טוב. בתודה מראש

joyjoy

New member
היי ברוכה הבאה

קראתי את השאלה שלך ואני עדיין מבררת בשבילך פשוט הפנימייה שאני עבדתי בה לא כל כך עונה על הדרישות גם מבחינת הגיל וגם מבחינת הגודל של המקום. בכפר סבא יש פנימיה שנקראת עלומים היא יפיפיה ועד כמה שידוע לי יש להם תקציבים לפעילויות וחוגים וזה גם ממוקם באיזור מרכזי. אולי כדאי לך לבקש ביקור במקום ולברר הטלפון שלהם הוא 09-7650139 את יכולה לקרוא קצת על המקום באתר הזה תראי מימין כתוב פנימיות ובתוך פנימיות תחפשי עלומים אם אני אחשוב על עוד מקום אני אוסיף בהמשך בהצלחה

yaelelele

New member
מכירה פנימייה..

יש פנימייה בהוד השרון בשם "נווה צאלים"... תבררי אולי שם.. פנימייה דיי בסגנון כפרי..

mentorit

New member
בכזאת מהירות את מוותרת עליה?

נראה לי שזאת הדרך שלה לראות אם אכפת לך ממנה

למעלה