הבת של בוש התספורת של אד

LostChild

New member
הבת של בוש התספורת של אד

לאף אחד אין משהו משעשע לומר על התספורת הקצרה של אד? או על ביקורה של הבת של בוש בהופעתם בניו יורק ותגובת יורק והלהקה לגבי זה? או שאף אחד פשוט לא טורח לעקוב אחר Dead Air Space? אה? אה? אה??

דרדסברס

New member
האמת שקראתי ברפרוף

משהו על הדבר הזה, שהבת של בוש היתה בהופעה... אבל לא הספקתי להתעמק על מה המדובר?

kittycatbone

New member
לא, זה אד שהסתפר,

ועל זה אני אומר- לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!! אבל הוא היה כזה חמוד עם שיער ארוך!!!! אני אוהבת שיער ארוך!!!! אפילו שיפה לו גם קצר, ארוך!@!!!!!! (אנשים צריכים להפסיק להסתפר לקצר
) ובקשר לביקורה של הבת של בוש, שיעשע אותי לקרוא את מה שת'ום כתב על זה... XD והתמונות האחרונות שג'וני צילם ממש מגניבות
ממש מוכשר האיש! (טוב זה כבר ידוע
)

vegetable man

New member
בטח ראיתי

וגם התגלגלתי 3 פעמים על הריצפה ממה שת'ום רשם שם. יותם אבני אני עומד להוציא לך כרטיס אדום

מישהו מוכן להגיד כאן בקצרה מה ת'ום

אמר על זה? סליחה שאני עצלן :( פש.. פשוט יש מונדיאל ואני חייב להשלים שעות שינה! חחח תירוץ עלוב, אבל בכל זאת אודה מאוד:)

kittycatbone

New member
הוא כתב על זה..

שאם הוא היה יודע שהיא תבוא להופעה שם אולי הייתה לו יותר התנגדות להופיע (והוסיף שזה דבר טוב אז שהוא לא ידע לפני זה) ואז כתב איזה כמה נקודות כמו "האם היא שילמה בכלל בשביל הכרטיס" וכאלה
הנה הפוסט באנגלית:
on the shitlist this'll make you laugh. i was told yesterday that one of the daughters of the president came to NY show 2. we were playing THe Tourist at the end of the show.. and yyes we did wander what the shuffling manhandling fighting was in the distance of the audience. turns out it was her 6 bodyguards clearing the way for the first daughters exit. and some pour soul objected at being manhandled by the secret service. i think i would have to. infact if i had known all this my objections would have been more forthright and extensive...if you know what i mean. which is perhaps why our lot chose not to tell me who was in the building before we went on. probably a good idea. hmm i dont know if we should be A. honoured B. amused C. bemused D. ask if she had a valid ticket E. object belatedly on moral grounds F. ask again if she had a ticket and question whether this really what our gigs are about G. dont blame the daughter for the father H. shutup and smile answers on a postcard bonaroo today woo hoo Thom​

למעלה