הבת של חברה שלי

הבת של חברה שלי

כמישהי שמלווה עכשיו את בת של חברה שלי ואת החברה וחווה את הכאב הנורא ואת מה שהילדה עוברת לאחר שנפגעה מפדופיל ואין מוצא חיפשתי ומצאתי ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון. לפני כשבועיים בת של חברה שלי שהיא ילדה משגעת מלאת שמחת חיים חכמה ומיוחדת עברה תקיפה ע"י פדופיל כמו עוד עשרות ילדים מאותו אזור בעיר שלנו ואין מענה אם לא להיפך. מאז התלונה במשטרה כל יומיים מריצים את הילדה ואנחנו איתה כדי לעבור מסדר זיהוי בתמונות, הילדה איבדה את שימחת החיים איננה ישנה לא אוכלת כל הזמן בוכה מאוד עצובה והלב נקרע לראות אותה ככה, במקום שיטפלו בבעיה שיחות וכד' רק גורמים יוותר נזק משטרה אתם קוראים להם חוק ? רק בגלל היחס הזה ממשיכים פדופילים וחולי מין למיניהם להמשיך בהתנהגותם. איך אפשר לעודד? מה ניתן להגיד כשחשבת שלנו זה לא יקרה והנה זה קרה.

לב אם

New member
דחוף לפנות לגורמים מקצועיים

הי, נשבר הלב לשמוע שעוד פעם בנות נפגעות מפדופיל. המשטרה תפקידה לנסות לעצור את הפדופיל על מנת שלא יפגעו ילדים נוספים , ולכן זה חשוב של הנפגעים יסייעו כמיטב יכולתם ועם כל הפרטים - זה אכן תפקידה של המשטרה, אבל חשוב מאד שהחקירה תיעשה אך ורק על ידי חוקר נוער (או חוקרת נוער אם לילדה לא נוח עם החוקר), ועוד יותר חשוב שהילדה תלווה על ידי אנשי מקצוע מטעמה שישמרו על האינטרסים שלה, ויסייעו לה להתגבר. אני רואה פה שני ערוצים מתבקשים: הראשון ממסדי - אם נפגעו עשרות ילדים, אזי אני מצפה מלשכת הרווחה בעיר ו/או ממערכת היעוץ בבתי הספר הרלבנטיים שיארגנו מערכת של תמיכת חירום, שבמסגרתה יעשו שיחות עם כל הילדים - בבית הספר למשל. שיחות בקבוצה שבה ינסו לסיע למצוקות ולחרדות, ולאפשר לכל ילד להגיע לשיחה אישית בצורה דיסקרטית. וכמובן לתת לילדים הנפגעים ולמשפחה תמיכה אישית דיסקרטית בביתם, וליווי למשטרה. השני הוא ארגוני הסיוע - אני ממליצה מאד לפנות לארגוני הסיוע (בטגליין של הפורום) - ולמצוא את זה שפעיל באיזורכם ויעזור לכם באופן אישי. יש לי רק שבחים למסירות, מקצועיות והבנה של הארגונים ההתנדבותיים העוסקים בתחום. חשוב מאד שתפנו - תקבלו סיוע בעצה מה לעשות, בקשרים עם מי שצריך בממסד, בתיווך מול המשטרה אם יש קשיים לילדה, בהכרת החוק ובעיקר בעיקר - תוכלו דרכם להגיע לתמיכה המקצועית האישית שנחוצה כל כך עכשיו לילדה ולאמה.

כגודל הציפיות כך גם גודל האכזבות

המון תודה לך על תגובתך, רוצה לספר לך ששרותי הרווחה בעיר הזאת אינן עובדות ואינן נותנות מענה לבעיה הזאת, הם מפנים אותנו לגורמים פרטיים והתסכול עוד יותר גדול. רציתי לשאול לאן ניתן לפנות כדי לעזור לילדה כי כל יום שעובר הוא עוד יותר קשה מקודמו, נכון שתפקיד המשטרה הוא לתפוס את אותם אנשים ושחוקרת ילדים חקרה את הילדה אבל כל יומיים אנחנו שוב במסדר זיהוי תמונות ושאלות ומצבה של הילדה רק מחמיר עם כל פעם שכזאת ואין לנו אפילו מושג למי לפנות כדי לקבל תמיכה נפשית לילדה.

גן חיות

New member
חבל מאד שכך

נסו לפנות לשירות הפסיכולוגי החינוכית של העיר, ליועצות בבתי הספר, לשירות הפסיכולוגי של משרד החינוך בירושלים ולבקש עזרה. כדאי גם לפנות לארגון כמו אל"י(מופיעה בטאגליינס) אם אחד הילדים שלי היו נפגעים - הייתי רצה לטיפול פרטי, גם אם זה היה מצריך קיצוץ אדיר בתקציב המשפחתי שגם כך לא גדול. זה פשוט עניין של נשמות של ילדים!!!!!!!!!!!!

את זה לא היא

ראשית תודה על העזרה, שנית אני חברה שלה והיא אם חד הואית כל הכנסתה היא 2,500 ש"ח מטופלת בשני ילדים ובאמת שאין לה אפשרות לטיפול באופן פרטי אבל הצלחתי לסדר לה היום חברה אחרת שהיא עובדת סוציאלית מחוץ לעיר והיא מטפלת בילדים שנפגעו בעיר שלא רחוקה מאיתנו ואנחנו עדיין ממשיכות לעזור לילדה וכל מה שקשור פה לשירות של הרווחה הוא פשוט מגעיל ואין עזרה לכן יש לעשות את הדברים בעזרת גורמים אחרים וזה מה שמעציב מאוד.

למעלה