hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
אך מכיוון שהפעם החלפתי את כל מלתחת החולצות הזולות שלי, ולכן קניתי כמות גדולה של 21 חולצות, אפצל שרשור זה לשני חלקים, כאשר מחר יפורסם חלק ב'.
בינתיים וכעת אעלה את 10 התמונות של 10 החולצות הראשונות, על-מנת להתחיל לקבל את התרשמותם של החברים, וכמובן שאצרף קישורים כדי שמי שירצה יוכל לקנות את החולצות שימצאו חן בעיניו גם הוא.
אז, מה דעתם של החברים על החולצות החדשות?
אהבתם את הבחירות שלי?
אני שואל ברצינות דרך אגב. לא תמיד הייתי גאון אופנתי, ככה שאני לא בטוח בעצמי עם הגאונות האופנתית כמו עם הגאונות הפיננסית לדוגמה, ככה שאת הגאונות האופנתית עוד יש לחדד, ועליי לקבל חיזוקים חיוביים מהחברים כדי לדעת שאני במסלול הנכון. בבקשה ותודה
ועכשיו קישורים כדי שהחברים יוכלו לקנות את החולצות גם הם, מי מהם שיאהב מי מן החולצות :
"McLovin" Classic T-Shirt for Sale by SkokHormuth | Redbubble
"Diary Of A Wimpy Kid Design" Classic T-Shirt for Sale by ELIJAHYOUN | Redbubble
Amazon.com: The Godfather Don Vito Corleone Poster T-Shirt : Clothing, Shoes & Jewelry
Amazon.com: Game Of Thrones Tyrion & Joffrey And Now I Struck A King T-Shirt : Clothing, Shoes & Jewelry
Pennywise T-Shirt by Joshua Navarra - Pixels
Dewey Malcolm In The Middle - Malcolm In The Middle - T-Shirt | TeePublic
Jd Salinger T-Shirt by Unknown - Pixels
"THE SHEEP LOOK UP" Classic T-Shirt for Sale by gnrtshirts | Redbubble
"Troll" Classic T-Shirt for Sale by XEVSLOOTBOX | Redbubble
"GM Hummer H2 SUV" Classic T-Shirt for Sale by DaveKoontz | Redbubble
בינתיים וכעת אעלה את 10 התמונות של 10 החולצות הראשונות, על-מנת להתחיל לקבל את התרשמותם של החברים, וכמובן שאצרף קישורים כדי שמי שירצה יוכל לקנות את החולצות שימצאו חן בעיניו גם הוא.
אז, מה דעתם של החברים על החולצות החדשות?
אהבתם את הבחירות שלי?
אני שואל ברצינות דרך אגב. לא תמיד הייתי גאון אופנתי, ככה שאני לא בטוח בעצמי עם הגאונות האופנתית כמו עם הגאונות הפיננסית לדוגמה, ככה שאת הגאונות האופנתית עוד יש לחדד, ועליי לקבל חיזוקים חיוביים מהחברים כדי לדעת שאני במסלול הנכון. בבקשה ותודה
ועכשיו קישורים כדי שהחברים יוכלו לקנות את החולצות גם הם, מי מהם שיאהב מי מן החולצות :
"McLovin" Classic T-Shirt for Sale by SkokHormuth | Redbubble
"Diary Of A Wimpy Kid Design" Classic T-Shirt for Sale by ELIJAHYOUN | Redbubble
Amazon.com: The Godfather Don Vito Corleone Poster T-Shirt : Clothing, Shoes & Jewelry
Amazon.com: Game Of Thrones Tyrion & Joffrey And Now I Struck A King T-Shirt : Clothing, Shoes & Jewelry
Pennywise T-Shirt by Joshua Navarra - Pixels
Dewey Malcolm In The Middle - Malcolm In The Middle - T-Shirt | TeePublic
Jd Salinger T-Shirt by Unknown - Pixels
"THE SHEEP LOOK UP" Classic T-Shirt for Sale by gnrtshirts | Redbubble
"Troll" Classic T-Shirt for Sale by XEVSLOOTBOX | Redbubble
"GM Hummer H2 SUV" Classic T-Shirt for Sale by DaveKoontz | Redbubble