הגאונית כתבה עוד פרק בסאגת החתונה

הגאונית כתבה עוד פרק בסאגת החתונה

אין !!!! אין כמוה בעולם. כל פעם שאני קוראת משהו שהגברת הזאת כואבת אני מוצאת את עצמי שואגת: "איציק, בוא בוא תראה מה היא כתבה הפעם.." איציק קם מהמיטה, מרוט, עם עיני עגל כאלו והוא שואל "מה? מי?".. ההיא הילה הגאון אני עונה לו...... הפעם בעניני אולמות. מיה את תמותי על הקטע.

שושקה@

New member
היא לא הילה של הגבר

וזה מה שיפה אצלה. זה הילה והגבר. ביחד, גם כשהם לחוד.

אז מה אם כתבתי הילה של הגבר?

את יודעת שהיה לי בוס פעם שהייתי אומרת לו "כמה פעמים בחיים היתה לך עובדת שהיתה מספיק אינטיליגנטית להגיד על עצמה שהיא דפוקה?" אין שום דבר רע בעצם היותה של הגבר ואני יודעת שהם כל אחד לחוד..ואני בטוחה ההתפתחות האישית שלה אינה מותנית בו!!! וחוץ מזה להיות שייך זה נהדר. לדעתי תחושת השייכות היא חלק מההבדלים ביננו לבין החיות....

זה מזכיר לי סיפור אמיתי...

אנחנו הלא לומדים לרקוד (ונהנים מכל רגע). רק מה, הגבר, תבורך נשמתו המתוקה והטהורה, הוא טיפוס עדין במיוחד, וכך אני מוצאת את עצמי פחות או יותר מובילה את הריקוד, מה שמחרפן לחלוטין את המדריכה שלנו. למה זה הזכיר לי את זה ? כי המדריכה שלנו שבה ומנסה להסביר לי כבר כמה חודשים, שבריקוד הגבר הוא המוביל והאישה היא המובלת, ושאני צריכה להיות המפגרת שעושה מה שאומרים לה. הסברתי לה בעדינות שהיא לא מכירה אותי. אז כאן, זה באמת "הילה והגבר" פשוט כי זה שנינו יחד, וככה החלטנו. זה מסוג הדברים (כמעט כתבתי ´גברים´) שבד"כ רק אנחנו שמים לב, אבל הם מתחברים נהדר לתודעתי הפמיניסטית המתעוררת. ואגב התעוררות, אתי, תודה רבה על המחמאות (זה נורא כיף לדעת שמישהו קורא את זה...) וחראם להעיר את איציק רק בגללי - הטור יהיה שם, אי"ה ומתחתנים, גם בבוקר. נ.ב. בשבוע הבא טעימות וביקורי הורים... אני מה זה מתרגשת...

תגובתך שבנדון לא משחררת אותך

מהתייחסות להזמנה ב-4 . אמנם את מכירה את חצר ביתי.. אבל השחרור יעשה בכאב לב לא קטן..

הילית*

New member
זה מזכיר לי משהו אחר

לפני כמה שבועות ביקרתי עם בן זוגי בחנות למוצרי אלקטרוניקה ומחשבים. חברי, חובב מחשבים, תוכנות ומשחקי מחשב מושבע. אז כרגיל נעמדנו ליד דוכן התוכנות. איך שאנחנו עומדים ניגש אלי מוכר והציע לי תוכנה שמאפשרת לי לראות את עצמי בכל מיני איפורים. אמרתי לו שאני ממש לא מעונינת והוא בשלו... ואני שואלת אתכן, רק בגלל שאני בחורה צריך לבוז לאינטילגנציה שלי ולחשוב שרק תוכנות איפור מתאימות לי....

במיוחד שאלבכרי יכולה לתת לך כתובת

להוריד את זה חינם........... כאילו אתר בחו"ל שאת מרכיבה לך את הצבעים לפי טעמך... קישקוש. תנסי למכור לכאלו פעם הבאה תוכנת הפעלה למוח קטן וצר..

*שיר

New member
גם לנו זה קרה לנו עם המוכר מ-YES

הבחור המלוקק בא אלינו הביתה מתיישב בסלון ומתחיל להסביר לנו על YES. עם חבר שלי הוא מדבר על הטכנולוגיה, האיכות, ערוצי הסרטים הטובים, ומה לי הוא מציע? את ערוץ VIVA !!! (או איך שלא קוראים לזה בלווין) כמעט שזרקתי אותו מהבית!!

הילית*

New member
איזה תת רמה. אני ישר הייתי אומרת:

לא מעוניינים! מה הם חושים להם שאין לנו מוח ? שרק לגברים יש מוח ?

*שיר

New member
נהדר ! (ואני מזדהה עם כל מילה...)

וכמובן שמיד שלחתי את הכתבה לאלוף נעוריי, שיהנה גם הוא!

אתי@

New member
היא נהדרת, צריכה להיות סופרת ../images/Emo24.gif

או שהיא כבר סופרת... ???

תודה לכולן, אני באמת כותבת...

שקועה עד מעל לראשי הקט בכתיבת עבודה סמינריונית לאוניברסיטה, שקבעתי לי להגיש עד האחד באוגוסט, למה יש לי עוד 3 הקיץ, ואנחנו לא נהיה כאן כל ספטמבר... וברצינות - תודה (לכולן), זה נעים לשמוע מלים טובות, ומדרבן להמשיך הלאה. אגב, חלק מהרעיון של כתיבת הטור הייתה לעשות לגבר ולי מעין מזכרת מהתקופה הזו, שנוכל להראות לילדים.

שירי71

New member
מילותיה של הילה כדרבנות

לדעתי - אספי הכל ותוציאי ספר (ככה גם תוכלי לממן את הגן...)

למעלה