הגבהה הידראולית

fireman

New member
הגבהה הידראולית

חיכיתי וחיכיתי שיגביהו כבר איזה מנוף בבאר שבע והנה כמו תמיד מגדלי ככר הרמב"ם, המגדלים ששואפים תמיד לעבור את המנוף מבחינת הגובה מאפשרים לי סוף סוף לצלם את התהליך. בתמונה ניתן לראות את החלק הנוסף שאמור להגביה את רגל המנוף תלוי בצידו של השרוול המולבש על רגל המנוף המשמש להרמת הרוטור ואיתו את הזרוע הראשית וזרוע המשקולות ולאפשר הכנת החלק הנוסף והרכבתו כחלק מהרגל כמו שכתבתי בעבר ניתן לראות שהתהליך לא מפריע למנוף בעבודתו ומאפשר המשך פעילות מלאה עם המנוף. באותה תמונה מבלי לרצות תפסתי חלק מפיגום המורכב על קיר הבניין ומיועד לסיוע בהרכבת קירות טרומיים, בחלקו השמאלי ניתן לראות שהוא מכוסה בבד כמו שנשאלתי לפני מספר ימים ע"י אורן לגבי הפיגום האדום שהיה על הסיטי גייט....כאן אתה יכול לראות אותו עם או בלי הכיסוי אבל בגרסא מבנית קצת שונה מזו שהייתה בסיטיגייט ובציור שצירפתי בזמנו.... בנוסף לתמונה אני אצרף תמונה נוספת שממחישה איפה אותו מנוף עומד וזה פשוט מאוד....על הבניין, המנוף לא מורכב על האדמה. אינני יודע מה הסיבה להרכבת המנוף על הבניין עצמו ולא על האדמה אבל אני אשער שהתזוזות של האדמה גורמות לתזוזות ואפילו קלות ביותר של המנוף, הלו תזוזות שלא ניתן לראות בעין רגילה או ללא מיכשור מיוחד אבל כאשר הבניה מתמשכת והמנוף מעוגן לבניין תזוזה של מילימטר למטה תהיה תזוזה של כמה סנטימטרים בקצה העליון ותיצור כיפוף מסויים ברגל המנוף ותקשה את ביצוע הפירוק שלו...אבל זו רק השערה...אם למישהו יש השערה אחרת אני אשמח

למעלה