הגבירה בבית..

night mistress

New member
הגבירה בבית..

לא אני לא בקטע של שליטה ..אם זה מה שהשם שלי גרם לכם לחשוב.. אז בואו אני אציג את עצמי..למי שעוד לא מכיר (ולדעתי הרוב הגדול עוד לא נשבה בקסמיי), אני בחורה בת 22, שובבה וחמודה.. כשיש לי זמן פנויי ולצערי כמעט שאין דבר כזה בזמן האחרון אני אוהבת לצאת , להשתולל...ללמוד סלסה :) וכמובן להשלים שעות שינה.. שמועה(מהאי מייל שלי) אמרה לי שהגעתי למקום טוב...מה אתם אומרים?

אנחנו אומרים ברוכה הבאה, ושיהיה ../images/Emo50.gif

אבל אני חושבת שכדאי שתפרטי על עצמך קצת יותר.. גם לפי הסקר וגם לפי מה שמופיע במאמרים, אנשים אוהבים לשמוע קצת יותר לפני שהם פונים..

ליאן.

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בינתים הוספתי אותך למאמרים, אבל רצוי שתוספי ותספרי לנו איזה בן זוג את מחפשת. בהצלחה!

night mistress

New member
קשה איתך..

משום מה אני לא מצליחה לשלוח מסרים לאף אחד.. אתמול רצית לדעת יותר פרטים עליי אבל לא היה לי זמן ואני גם לא אוהבת לפרסם את עצמי יותר מדיי, מי שצריך לדעת עלי יותריודע, אבל אם יש שאלות שאת סקרנית לגביהם במיוחד אז אני אשמח לחלוק איתך. בוקר טוב :)

תיקון טעות קל

אני לא סקרנית לגבייך, כי דווקא לגבי בחורים אני סקרנית
השאלות נועדו לעזור לך להגיע לכמה שיותר בחורים שרוצים לדעת מי את, בת כמה את, מאיפה את, במה עוסקת, מה התחביבים שלך, מה את מחפשת בבן הזוג המיועד וכו´..

night mistress

New member
מה אני מחפשת..

את האדון שלי אני מניחה..אני לא מחפשת מישהו שישלים אותי כי אני רואה את עצמי כבן אדם שלם..אני גם לא חושבתשהמטרה המרכזית של חיי היא מציאת אהבה, אני רואה אותה יותר כבונוס על התנהגות טובה..ואת האמת כבר דיי נמאס לי להתעורר לבד בבוקר. מבחינת מראה, הוא צריך להיות גבוה..מעל 180, לא רזה מדיי, הוא צריך לאהוב את איך שהוא נראה,לאהוב את עצמו ולהאמין בעצמו, הוא צריך להיות שלם. מבחינת אופי, אני מאוד אוהבת ניגודים..הוא צריך להיות שובב עם קורטוב של ספונטניות..אך עם זאת רגיש ורומנטי (אבל לא יותר מדיי), משקיען..לדעת לתת, לקבל, ולהתפשר לפעמים..לגרום לי להרגיש נחשקת..מוטרפת..לתת לי לדעת שאני היחידה בשבילו וכמובן להעיר אותי עם נשיקה בבוקר.. ואם שכחתי משהו אז...

למעלה