הגבלה באגזוז לגילרה 2003

nolan

New member
הגבלה באגזוז לגילרה 2003

היי חברה, ראשית ברכות על הפורום!! שנית, יש לי גילרה 2003 50 סמ"ק(7000 ק"מ)כאשר מהירות הנסיעה הממוצעת שלי 75 (!!), לאחר בדיקת הנושא התברר לי שישנה הגבלה באופנועים אללו. אחד ההגבלות האפשרויות היא באגזוז, אמש פירקתי את האגזוז וניסיתי לחפש את ההגבלה ו... לא מצאתי דבר, האגזוז עצמו לא ניתן לפרוק (עשוי בריתוך)... משהו יודע אולי איפה ההגבלה באגזוז??? אם לא, משהו יכול לעזור\ להמליץ על מוסך טוב בת"א (עם מחיר סבירים).... בתודה מראש!

כRובי

New member
מהירות נסיעה ממוצעת 75 קמ"ש

והחברים שלך עוד חושבים שהאגזוז מוגבל ? שיבדקו שוב מי בדיוק המוגבל כאן.

nolan

New member
75? ואני חשבתי שהקטנוע מסוגל

להגיע למהירויות 100-90...(מהירויות שאף פעם לא ראיתי עם האופנוע...)

ררדד

New member
לאיזה ממוצע אתה מנסה להגיע?!.....

איך לעזאזל מהירות ממוצעת שלך עם קטנוע 50 סמ"ק היא 75 קמ"ש ואתה עוד מתלונן?!.....
זה יותר מהמהירויות הסופיות של כמה וכמה קטנועים אחרים באותו נפח. ולשאלתך השניה- אם זכרוני אינו מטעני הראנר מגיע למהירות סופית (אמיתית) של 95 קמ"ש, אולם הדרך לשם לא קלה..

S A T L A N

New member
מתקן...

הראנר מטיבעו מגיע בערך ל80 קמש (אמיתיים) בלחץ אולי אולי 85 אם בא לך באמת להגיע ל95 אמיתיים תאלץ להשקיע עוד סכום נחמד באגזוז משופר ברור שאם אתה מאמין לסקאלה אז בעיקרון הסקאלה שלך כן אמורה להראות 90 ככה אולי אפילו יותר

nolan

New member
חיפשתי מעט מידע על שיפורים...

משהו מכיר את האתר: http://www.mopedsonline.com/m-o-l/shopping_center/parts_and_accessories/speed_kits.html או ממליץ על אתרים אחרים?

למעלה