הגבלות על משכנתא - בנק איגוד

itzyar

New member
הגבלות על משכנתא - בנק איגוד

שלום הייתי שמח אם למישהו יש נסיון בעניין, או נתקל בתופעה דומה. לאחרונה, ביררתי אפשרות של לקיחת משכנתא לצורך רכישת בית. מסתבר שבנק איגוד, מסרב לתת לי משכנתא משום שאנחנו "מאחורי הקו הירוק". הבעיה, שיש לי קשרים טובים בבנק, ואני יכול לקבל תנאים טובים במיוחד. אני מודה שזאת היתה הפתעה עבורי. לא חשבתי שמכל המכשולים שיכולים להיות בנטילת אשראי, דווקא זה יפיל אותי. האם מישהו הצליח לקחת משכנתא בבנק זה ? האם מישהו נתקל בבעיה דומה אצל בנק אחר ? תודה איציק

מנסיוני - בנק טפחות ואדנים

מתמחים ביו"ש. השאר מתקשים משום מה בעניין. אם אתה מתעקש על בנק איגוד נסה לשכנע אותם עם מפה ביד. בהצלחה!

בנקים שישמחו לתת משכנתא

בשנתיים האחרונות ביצעתי, הן כעו"ד והן עבור עצמי, מספר עסקאות רכישה עבור לקוחות שמכרו או רכשו בתים בישוב. מניסיוני ישנם מספר בנקים, חלקם טובים יותר וחלקם טובים פחות, שלא עושים בעיות עם העובדה שמדובר בישוב שמעבר לקו הירוק. הכי מומלץ הוא בנק לאומי למשכנתאות וליתר דיוק - הסניף במודיעין - שכבר ביצע מספר רב של משכנתאות בישוב ולא היסס לתת משכנתא בכל עסקה. ניתן לפנות ישירות למנהל הסניף (עופר) בטלפון 050-299377. בנקים נוספים שנתנו משכנתאות בישוב בעסקאות בהן טיפלתי הם הבנק הבינלאומי הראשון למשכנתאות (שנתן משכנתאות למספר רב של רוכשים מעמותת לוחמי צה"ל) בנק טפחות, ובנק דיסקונט למשכנתות. הבנק היחיד שעשה בעיות בעסקה שטיפלתי בה היה בנק משכן (היום אוחד עם בנק הפועלים), ולא דווקא בשל העובדה שהישוב מעבר לקו הירוק, אלא מאחר ולנכס הרלוונטי לא היה הסכם חכירה (דובר על בית של עמותת לוחמי צה"ל אשר למרביתם טרם נחתם הסכם חכירה), ובכלל זה בנק שמציב תנאים ומערים קשיים ולא מומלץ לקחת ממנו משכנתא. אם עדיין לא בחרתם בנק אזי המלצתי החמה (מניסיון) היא סניך מודיעין של בנק לאומי למשנכתאות. אם תרצה פרטים נוספים תוכל לפנות אלי בשמחה. 08-9742266 או 050-710670.

מניסיוני (הלא רב)

יכולתי לקבל תנאים מצויינים וריביות נמוכות בחברת ביטוח כלל , אבל בגלל העובדה שאנו מעבר לקו הירוק הם לא היו מוכנים לאשר את ההלואה למרות שנחשבנו "לווים בטוחים" על נושא זה הם לא מתפשרים. אני יודעת שגם בישוב נירית הם עשו בעיות. לכל אחד יש קווים אדומים/ ירוקים...

בנק איגוד נותן משכנתא בישוב

לידיעתך - יש בישוב לפחות בית אחד עם משכנתא לטובת בנק איגוד (פרטי הלקוח חסויים). חוץ מזה, תציג את התנאים שקיבלת מבנק איגוד לבנקים אחרים וסביר שלפחות בנק אחד יתן לך את אותם תנאים.

למעלה