מתברר שהשריעה המוטרפת באיראן לא מגיעה לרגלי הטרםת המטורללת של הימין הנבער ובור הארץ של חגורת התנ"ך והדרום האמריקקי.
אני ראיתי לאחרונה סדרה בכיכובה של אליזבת מוס, shining girls, מד"ב בקשר למסע בזמן, אבל מזוית הסתכלות שונה קצת.סיפורה של שפחה, 2022
בקרוב אצלנו?
בעיות של מדינות אחרות יכולות לטעת רעיונות בראשיהם של תושבי ישראל ("אור לגויים"), הרואים בארה"ב "אור לישראלים".נחמד לכמה שעות או אפילו יומיים שלושה לחשוב על בעיות של מדינות אחרות.
אצלנו במשפחה אנחנו די מסכימים על הצד הפוליטי שלנו, כולנו פחות או יותר באותו צד, אבל על הפלות אנחנו חלוקים.
אצלנו אין הפלות. גם הריונות לא מתוכננים אין. הכל מתוכנן על הדקה.
זה לא אומר שהפולניות לא מתנגדות להתנגדות להפלות. כלומר תומכות בזכות ההפלה.
הבנים כמובן מתנגדים למה שהן מתנגדות, כלומר מתנגדים להפלות. צריך לחשוב על זה לוגית חצי שעה וזה מסתדר.
זה בלי קשר למה שאנחנו חושבים למעשה. זה בשביל הויכוח. בשביל לעצבן את האשה על משהו שלא באמת מעצבן אותה.
משהו שאם תתווכח איתה עליו היא לא תתחיל ישר לבכות. שלפחות בזוגיות שלי זה די נדיר.
אז בטח שבשמחה מתווכחים על הפלות בארה"ב.
כן, תסמכי על הפולניות שהן מציגות את כל הטיעונים הידועים, ועוד כמה שהצליחו להפתיע אותי.אני מקוה שגם בויכוח לשם ויכוח, אינך שוכח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.