הגבלת התוכנית לגילאי 14+ מה אתם חושבים על זה? בעד/נגד?
A Alladin007 New member 16/7/05 #1 הגבלת התוכנית לגילאי 14+ ../images/Emo32.gif מה אתם חושבים על זה? בעד/נגד?
כ כ ו ס ו ן ג מ ד New member 16/7/05 #3 אני בעד בהתחלה שיגיבלו את זה ל-8+ אחר כך שיהיה יותר מותח שיגיבלו את זה ל-14+ אם יש שם סצנות של סקס או של סמים ילדים לא חייבים ללמוד את זה
אני בעד בהתחלה שיגיבלו את זה ל-8+ אחר כך שיהיה יותר מותח שיגיבלו את זה ל-14+ אם יש שם סצנות של סקס או של סמים ילדים לא חייבים ללמוד את זה
B berni19 New member 16/7/05 #4 למה להגביל... מי שעושה דברים לא בסדר יקבל בסוף עונש, ככה שהמסר חינוכי
E er 4ever New member 16/7/05 #8 אני לא חושבת שזה ישנה... גם את הסדרות המוגבלות בגיל ילדים קטנים רואים... אז זה סתם מיותר
G g u y 1 4 New member 16/7/05 #9 כאילו שמישהו שם על זה.. כאילו שמישהו אומר לעצמו: "רגע אם זה מתחת לגיל 14 ואני בן 13 אני לא יכול לראות זה יקלקל לי את החיים..." אף אחד לא שם על זה...
כאילו שמישהו שם על זה.. כאילו שמישהו אומר לעצמו: "רגע אם זה מתחת לגיל 14 ואני בן 13 אני לא יכול לראות זה יקלקל לי את החיים..." אף אחד לא שם על זה...
D danielle האחת New member 16/7/05 #10 בעד! כנסו דחוף!! בעד! אסור להראות לילדים בני 14 ומטה סדרה כזאת רדודה ומטומטמת! כבר עדיף שייראו ערוץ "הופ"!
בעד! כנסו דחוף!! בעד! אסור להראות לילדים בני 14 ומטה סדרה כזאת רדודה ומטומטמת! כבר עדיף שייראו ערוץ "הופ"!
R ReUtOoSh New member 16/7/05 #11 ממש לא!! כל אחד יראה את מה שהוא רוצה...גם אם יגבילו,בוא נגיד שלא כולם שמים על זה!