הגבלת ילודה, בעד או נגד?
אני אישית חושב שישראל כמדינה צריכה לשמור על רוב יהודי, אך אני נגד לעשות זאת דרך חוקים גזעניים כמו שהציעו כמה מלומדים כאן, או דרך חילופי אוכלוסיה אלא דרך אי עידוד ילודה. בזמנו כשבנימין נתניהו היה שר אוצר הוא הוריד את הקצבאות ילדים, והפסיק עם שיטת הקצבאות הפרוגרסיביות כלומר שעל הילד העשירי יקבלו כמו על הילד הראשון. אני אישית תמכתי במהלך הזה כמו שתמכתי ברוב הצעדים של בנימין נתניהו כשר אוצר, לפי דעתי ביבי נתניהו היה אדם צבוע ובלתי אנושי, אך בתור אחד שלמד כמה קורסים בכלכלה בחיים שלו אני חושב שהוא היה אחד משרי האוצר הטובים שיש שהיו כאן, כמו שבזמנו אמר לנו מרצה לכלכלה: "בואו נקווה שהוא ישאר שר אוצר ולא ראש ממשלה"
. אך לצערי המדינה התקפלה שוב כנגד לחץ החרדים והם חזרו שוב לשיטת הקצבאות הפרוגרסיביות, משמעו שהמדינה מעודדת ילודה. 3 המגזרים שנמצאים בבעיית ריבוי ילודה הם הערבים(בעיקר הבדווים), האתיופים והחרדים, אין ספק שאי עידוד ילודה לא רק שימנע רוב ערבי במדינה אלא גם יוריד את הפשע ב2 המגזרים הראשונים ואת העוני בכל שלושת המגזרים. אך לצערי המדינה לא קוראת לילד בשמו, בעוד שלילד קוראים מוישה הם מתעקשים לקרוא לו אחמד. המדינה שמה את כל מרצה ומחשבתה באיך למנוע מערבים להתרבות אך מתעלמים מאיום לא פחות מסוכן אלא לפי דעתי יותר מסוכן מרוב ערבי והוא הרוב החרדי, החרדים מתרבים באופן מטורף והנטל מתחיל להיות יותר כבד. כבר עכשיו אפשר לראות רחובות בירושלים, בבית שמש ובבני ברק שנשים חייבות לכסות את ראשן, בנוסף בעוד שהערבים הם אוכלוסיה יצרנית ולאחרונה אנחנו רואים שגם נשים ערביות פונות לשוק העבודה, החרדים הם אוכלוסיה לא יצרנית והם בעצם נטל כלכלי כבד על המדינה. כבר עכשיו אפשר לראות כמה החרדים עושים בעיות וכמה הם כוחניים, מה יקרה כשהם יהפכו למיעוט גדול של כ 40% או אפילו יהפכו לרוב, האם נראה את סעודיה בישראל, האם בשבת יסגרו את המדינה ולא יפתחו פאבים בת"א בשישי, האם תהיה כאן משמרת צניעות בלב ת"א, מה עם הנטל הכלכלי, האם המדינה תוכל לעמוד בזה ש40% יממנו 60%. לכן אני חושב שסופה של המדינה יהיה כשהחרדים יהפכו לרוב. מה אתם אומרים, האם המדינה צריכה להגביל ילודה כמו בסין דרך הטלת מס על ריבוי ילודה, נגיד שהמדינה תקח מס החל מהילד החמישי והמס ילך ויגדל?
אני אישית חושב שישראל כמדינה צריכה לשמור על רוב יהודי, אך אני נגד לעשות זאת דרך חוקים גזעניים כמו שהציעו כמה מלומדים כאן, או דרך חילופי אוכלוסיה אלא דרך אי עידוד ילודה. בזמנו כשבנימין נתניהו היה שר אוצר הוא הוריד את הקצבאות ילדים, והפסיק עם שיטת הקצבאות הפרוגרסיביות כלומר שעל הילד העשירי יקבלו כמו על הילד הראשון. אני אישית תמכתי במהלך הזה כמו שתמכתי ברוב הצעדים של בנימין נתניהו כשר אוצר, לפי דעתי ביבי נתניהו היה אדם צבוע ובלתי אנושי, אך בתור אחד שלמד כמה קורסים בכלכלה בחיים שלו אני חושב שהוא היה אחד משרי האוצר הטובים שיש שהיו כאן, כמו שבזמנו אמר לנו מרצה לכלכלה: "בואו נקווה שהוא ישאר שר אוצר ולא ראש ממשלה"