חברים שלי משחקים במישחק יום אחד אני הלכתי אליהם ו ראיתי אצלו אצל אחד 138 תורים ולמשל אצלי זה לא עובר את המאה אז כנראה שיש אצל כמה שהם יכולים לקבל יותר וחלק לא יתכן שזה בעיה במישחק |
אין מגבלה לגבי כמות התורים שמדינה יכולה לצבור ! אבל יש מגבלה לגבי כמות התורים שמדינה יכולה לקבל. לדוגמא: אם יש לך 45 תורים שאתה לא רוצה לגעת בהם, ונכנסת למשחק אחרי 4 ימים אז תקבל את המקסימום 100 תורים + 45 תורים שהיו לך וסה"כ יהיו לך 145 תורים. אני מקווה שאני מובן
זה להכפיל את הכוח שלך לפני שהדירוג מתעדכן ורז אתה יכול לתקוף מדינות שהיו 50 מקומות מתחתך ולפי הדירוג האמיתי שלך הן אמורות להיות 150 מקומות מתחתך. חוץ מזה אתה יכול לתקוף שוב ושוב ושוב ולמדינות שאתה תוקף אין תורות להגיב.
מזתמרת לנצל את התורים כדי להתקיף ? תנסו לחשוב על זה. כשמישהו מתקיף אותך זה אומר שאתה והוא נכנסים לעימות, רק שהוא זה שבזבז את התורים. זה הכל, וגם לצד המתגונן יש יתרון.
אם יש לך הרבה תורות אתה יכול לאזן את עצמך. אתה יכול למשל לתקוף הרבה עד שנגמר לו משהו (למשל ארטילריה) ואז לקנות הרבה ארטילריה ולעשות מתקפה ארטילרית. אם לשני אין תורות, אין לו מה לעשות נגד זה אפילו אם יש לו הרבה כסף או הרבה נשק מסוג אחר.
הבנאדם לקח סיכון, לא שיחק, לא קידם את עצמו. והרוויח את הזכות לעשות הרבה פעולות. מישהו אחר שכן שיחק, כן קידם את עצמו, כן התחזק, זה לא נותן שום יתרון. כדי שתמהרו לתקן את זה.