הגבלת תורות

• פותח הנושא Sup1
  • פורסם בתאריך

Sup1

New member
הגבלת תורות

למה אין הגבלה של מספר מסוים של תורות שמדינה אחת יוכלה לצבור?

bigo2

New member
זה לא נכון

חברים שלי משחקים במישחק יום אחד אני הלכתי אליהם ו ראיתי אצלו אצל אחד 138 תורים ולמשל אצלי זה לא עובר את המאה אז כנראה שיש אצל כמה שהם יכולים לקבל יותר וחלק לא יתכן שזה בעיה במישחק |

gindis

New member
תשובה לגבי תורים

אין מגבלה לגבי כמות התורים שמדינה יכולה לצבור ! אבל יש מגבלה לגבי כמות התורים שמדינה יכולה לקבל. לדוגמא: אם יש לך 45 תורים שאתה לא רוצה לגעת בהם, ונכנסת למשחק אחרי 4 ימים אז תקבל את המקסימום 100 תורים + 45 תורים שהיו לך וסה"כ יהיו לך 145 תורים. אני מקווה שאני מובן

meetAmeet

New member
סוף סוף הבנתי אותך!

אה!!! רק עכשיו הבנתי את הקטע! אכן צעד נכון, טוב שאפשר לצבור תורות

טל ר

New member
עברית קשה שפה

לדעתי המילה הנכונה היא "תורות", הלא כן?

RED OR DEAD BS

New member
למה שתהיה הגבלה?

בנאדם יורד לאילת שבוע + שבוע בים המלח וחוזר כמו מלך למשחק. לדוגמה, אני.

gindis

New member
תשובה

יש את המגבלה למנוע משחקן שחזר אחרי שבוע לקבל 600 תורים בגלל שהוא יוכל לחסל 2-3 מדינות בלי מאמץ.

Sup1

New member
ראיתי אחד שיש לו 600+

זה פשוט מפחיד בגלל זה שאלתי למה אין הגבלה

meetAmeet

New member
לא הבנתי איך זה קשור...

איך מישהו עם 600 תורים יכול לחסל 2-3 מדינות? אם הם יותר חזקות ממנו זה לא יעזור לו, ואם הם יותר חלשות אז הוא במילא יוכל...

medinaGindis

New member
מה שאפשר עם 600 תורות

זה להכפיל את הכוח שלך לפני שהדירוג מתעדכן ורז אתה יכול לתקוף מדינות שהיו 50 מקומות מתחתך ולפי הדירוג האמיתי שלך הן אמורות להיות 150 מקומות מתחתך. חוץ מזה אתה יכול לתקוף שוב ושוב ושוב ולמדינות שאתה תוקף אין תורות להגיב.

meetAmeet

New member
יפה, לא חשבתי על זה... אבל...

לא ממש עוזר למי שב-20 הראשונים...

NADAVT26

New member
צריך לשקול להגביל את ההתקפות

שלא יוכל לעשות הרבה התקפות עם התורים האלה וככה הוא לא יוכל לחסל מדינות וגם אם מישהו יוצא נגיד שבוע לחוץ לארץ שיוכל להמשיך לשחק מאותה נקודה שהיה בה

חומי1

New member
אתם כנראה לא חזקים בלוגיקה

מזתמרת לנצל את התורים כדי להתקיף ? תנסו לחשוב על זה. כשמישהו מתקיף אותך זה אומר שאתה והוא נכנסים לעימות, רק שהוא זה שבזבז את התורים. זה הכל, וגם לצד המתגונן יש יתרון.

medinaGindis

New member
נכון אבל

אם יש לך הרבה תורות אתה יכול לאזן את עצמך. אתה יכול למשל לתקוף הרבה עד שנגמר לו משהו (למשל ארטילריה) ואז לקנות הרבה ארטילריה ולעשות מתקפה ארטילרית. אם לשני אין תורות, אין לו מה לעשות נגד זה אפילו אם יש לו הרבה כסף או הרבה נשק מסוג אחר.

yaminm

New member
אז אפשר לעשות דבר כזה...

שהוא יוכל נגיד לתקוף נגיד רק ב50 תורות כי בן אדם שלמשל בחופש יוצא לאיזה חופשה של כמה ימים מבזבז את הפונטציאל שיכל להיות לו

חומי1

New member
מזתמרת בלי מאמץ זה לא רמאות

הבנאדם לקח סיכון, לא שיחק, לא קידם את עצמו. והרוויח את הזכות לעשות הרבה פעולות. מישהו אחר שכן שיחק, כן קידם את עצמו, כן התחזק, זה לא נותן שום יתרון. כדי שתמהרו לתקן את זה.

meetAmeet

New member
אני מסכים איתך

בן אדם לא שיחק זמן מה, הוא לוקח סיכון, יכולים לתקוף אותו בינתיים...

למעלה