הגברה לאיי פוד

FreTleSS

New member
הגברה לאיי פוד

יש לי כמה שאלות לדבי הגברה של האיי פוד.שמעתי שיש כמה תוכנות שמגבירות את הווליום ורציתי לשאול כמה שאלות. -האם חלק מתוכנות אלה יכולות לגרום נזק לאיי פוד עצמו? -האם התוכנות מגבירות את השירים עצמם,או גורמות לשינוי פנימי באיי פוד שמגביר את השירים? -האם הגברת השירים תצרוך לי יותר בטריות? -האם מישהו ניסה תוכנה כזאת? -כשהסתכלתי באיי טונז ראיתי שבget info שאתה מקבל על כל שיר יש כל מיני סידורים להגביר ולהנמיך את הווליום של שירים מ0(% למאה% הקו יושב על ה50% בד"כ אלא אם כן שיניתם)...השאלה היא למה כל האנשים משתמשים בתוכנות אחרות להגברת הווליום? האם האפשרות באיי טונז לא מספיקה? או לא טובה? אשמח לתשובות בגלל שאני מתלבטת אם להשתמש בתוכנה כזאת ואני רוצה לדעת את דעתכם.

אתה צודק

לדעתי ההגברה באיטונז עדיפה התוכנות לא בטוחות ומשנות גלובלית אני מעדיף להגביר רק את אלו הדרושים הגברה לך תדע מה יקרה עם התוכנות ובעיקרון התוכנות נועדו לאיפוד שנקנה באירופה ששם מחמירים עם התקנים ושינו את העוצמה שבארה"ב גבוהה יותר

FreTleSS

New member
אמממ

דבר ראשון אני בת
ודבר שני,איך אני יודעת אם האיי פוד שלי מאירופה או מהמזרח הרחוק או מארה"ב או מכל מקום שמייצרים אותו או משווקים אותו? קניתי אותו בארץ... ההגברה באיי טונז נראית לי נורמאלית וכולם תמיד מדברים על התוכנות האלה,ונאי לא מבינה למה לא משתמשים באיי טונז.

ישראל מסונפת לאירופה

מה שאומר שהאיפוד מגיע מאירופה מוגדר לפי התקנים האירופיים

לגבי ההגברה באייטונז

איך מגבירים באייטונז? זה מגביר את הווליום של השירים? זה לא זולל יותר בטרייה? בקיצור אפשר קצת פירוט?

כנס לget info של שירים

ושם יש אופציה לקבוע את הווליום שבד"כ עומד על 50% כמובן שכל הגברה זה הורדה בסוללה אבל נניח שיש לך שיר מוחלש אז תרצה להגביר אותו

FreTleSS

New member
וואלה? אני דוקא חשבתי ש...

אם השיר עצמו הוא חלש ואני צריכה כל הזמן שאני שומעת להגביר את האיי פוד לווליום גבוה כדי לשמוע אותו,אז זה זולל לי בטריות. אבל אם אני אגביר אותו אני אפעיל אותו על ווליום יותר נמוך באיי פוד עצמו ואז זה בעצם יחסוך לי בטריה,לא?

אני לא חושב, כי

אם ההגברה דרך הiTunes צורכת יותר בטריה, וווליום נמוך בiPod עצמו צורך פחות, אז זה מתקזז (או איך שלא כותבים את זה), לא?

למעלה