הגברה.

פרסה

New member
הגברה.

יש ברשותי מגבר inter-m r-300 שהוא 300 וואט rms. 150 וואט כל צד rms קנתי אותו לפני כשנה וחצי לערך. אני מפעיל אותו בבית (שיש לו רק פאזה אחת)וגם בחוץ (ראוי לציין ליד הבית יש מפעל שלוקח גם חשמל מהבית). וגם בחוץ אני מפעיל אותו. הבעיה שכל פעם שמדליקים מנורה או מכבים הוא עושה רעש חבל"ז של בומים. וגם לפעמיים יש לו שעות שהוא ממש מפציץ (שהמפעל עובד) אני מפחד על הרמקולים ועל המגבר עצמו. בנתיים הורדתי את הוולים של המגב והרמתי במיקסר אבל זה לא פותר את כל הבעיה (וגם משבש תאיכות). גם תכננתי לקנות מערכת תאורה ואני מפחד שאם יהיה מקום שיהיה בו רק פאזה אחת אז המנורות יעשו לי רעשים שאני ירצה לקבור עצמי. יש איזה משהוא שיכול לסנן את זה? (חוץ משנאי מבודד)

מאגר

New member
הבומים במערכת קול

הבומים במערכת הקול נובעים מכך שאתם צורכים מעבר לגול הנתיך הראשי וכל תוספת של מכשיר מורידה את המתך במצב פיק אפ מסויים וגורמת לנפילה של המערכת גם אם אינך רואה את הנפילה אבל אתב שומע את ההתנעה של אותה נורה או אותו מנוע בפיטרון הוא שקע מייב זרם ומתח שניתן לקנות בחנויות חשמל שמכבדות את עצמן.

פרסה

New member
תודה על התשובה.. ו....

אתה יודע במקרה כמה עולה השקע הזה? והאם יש אותו גם כסתם רכיב שאפשר להתקין ב"ארון מגברים"? כאילו דרך הכבל אבל לא כשקע?

doram44

New member
סאונד ותאורה.

מערכת הסאונד רגישה ומגבירה רעשי מערכת . לכן צריך להפריד הפרדה מוחלטת בין מערכת הסאונד וההזנה שלה לבין מערכת החשמל שמזינה הארה ומיכשור חשמלי. במקומות מדויקים ישנה הפרדה בין מערכת השקעים לסאונד והגברה לבין ההארה .כך גם נהוג לפצל על במה . הזנת התאורה מתקבלת ממפסק תלת נפרד.

למעלה