הגברים התייחסו אליה רע כי היא שמנה - או בגלל שהיא שיקרה?

kagome10

New member
לא יודעת לגבי אתרי היכרויות

מבחנתי שקר זה דיל ברייקר. לא רק לזוגיות, גם לחברות. בכל מקרה, אלו החיים שלך, והיחס שלך להיכרויות באינטרנט. אני מבדילה בין שקר באינטרנט סתם לבין שקר שבא להשיג מטרה במציאות, הוא שווה ערך ללשקר לי בפנים, בעיניי.

אבל אולי לו היה לי ניסיון בהיכרויות באינטרנט דעתי הייתה שונה. ואולי בגלל זה לא יהיה לי ניסיון כזה.

סתיו1018

New member

FAT AND RICH.........

Bakbook1

New member
הסרטונים האלה באים להציג משהו מאוד פשוט

גברים נמשכים יותר למראה חיצוני.
נשים נמשכות יותר לבטחון עצמי גבוה.
&nbsp
&nbsp

עלמה88

New member
דייטינג באינטרנט

הסרטון הזה וסרטון נוסף שבו מככב בחור עם חליפת שומן הן סוג של ניסוי חברתי שעשו זוג בחורים שיש להם אתר דייטינג אינטרנטי
המטרה היתה לבדוק איך יגיבו נשים וגברים אם בן זוגם לדייט יראה שונה מאוד מתמונתו באתר
בלי להיכנס לכך שהם נראו לא אמיתיים בחיפות השומן היה פער בתגובות של הנשים לגבר שמן - הן היו סבלניות יותר ונטו תת לבחור הזדמנות, לתגובות הגברים שכעסו ועזבו.
שמו דגש על התגובה ולא התייחסו לעובדה שהיתה פה הטעיה והסיקו שהתגובות של האנשים היו למראה של בן הזוג, או לפער במראה של בן הזוג
אז מראש כל הדבר הזה קצת מעוות ובעיני לא מוכיח דבר. ההתייחסות הזו מחזקת את כל הדעות הקדומות והסטריאוטיפים של שמן

supersonic777

New member
לי נראה,שהיא רצתה לבדוק,מה היה קורה או איך היו מתייחסים אליה

אילו היתה שמנה...

כל אדם נורמלי שונא שעובדים עליו

לא מבינה מה ההתנפלות על הגברים האלו, הם קבעו פגישה עם אישה רזה וקיבלו אישה שמנה. זה כמו שאני אקבע עם מתווך לראות דירה למכירה של 4 חדרים עם נוף לים, וכשאני אגיע יתברר שזאת דירת חדר במרתף בתחנה המרכזית החדשה. דמו בראשו של מי שהיה מבזבז לי את הזמן ומזלזל בי בצורה כזאת.

הרטע עם הדירה אשכרה קרה לי...

לא דירת מרתף, אבל בפעם האחרונה שחיפשתי דירה להשכרה, נשמע היה שהדירה המדוברת היא דירה מחולקת, מה שאומר שהיא קטנה ולא בהכרח מצויידת (פה בארץ דירות מחולקות הן הורא קטנות ולא תמיד יכללו מטפח ו / או מקלחת פרטיים). בעלת הדיהר ההבטיחה שלא מדובר על דירה מחולקת אלא על דירה יפה ומטופחת - וכמובן כשנכנסנו לדירה היה ברור שהיא מחולקת. היא עוד ניסתה לשכנע אותי בכוח להשאר כדי להתרשם, אבל לא ביזבזתי את זמני ומיד הלכתי.

משתתפת2

New member
לא נכנסתי לקישור

אבל בעיניי בכל מה שקשור באתרי היכרויות, מן הראוי מצד אחד להציג צדדים חיובים אבל בצורה מהימנה. זה פשוט לא מתאים להציג משהו שלא קשור למציאות....אגב גם גברים חוטאים בזה, מציגים תמונה מהצבא בעוד שהם בערך 10 שנים אחרי וכבר נראים אחרת לגמרי... זו לא הונאה? בטח שכן. לכן אני חושבת שתמונה שבאופן קיצוני לא משקפת זה לא לעניין, וזה לא עניין של משקל או מין. לגבי תמונה מקצועית שמחמיאה קצת יותר מהמציאות זה דבר אחר והרבה פעמים יש המלצה לעשות כך.

למעלה