הגברת הפוריות-כיצד?

הגברת הפוריות-כיצד?../images/Emo92.gif

שלום לכולם וערב טוב, האם מישהו יודע אילו מוצרים טבעיים משפרים את פוריות האישה והגבר? אם בכלל... תודה, ואשמח גם על הפנייה למקורות. תודה..

clipsa

New member
ברוכה הבאה שיר../images/Emo13.gif

אין להומאופתיה קלאסית קשר למוצרים "טבעיים" כאלה או אחרים. לכל חומר יש כח לרפא - לחזק או לקלקל - להחליש .. כל חומר עובד מעט אחרת על כל אדם.בתרופה הומאופתית אין בעצם חומר ממש כיון שתהליך ההכנה כרוך במספר רב של מיהולים במים. בכל מקרה, גם אם מהות הבעיה היא נשית (מחזור לא סדיר לדוגמה )או גברית (זרע עצל...) יש בכוחה של ההומאופתיה לאזן ולשפר תפקודים הורמונליים, דרך הסתכלות על האדם כשלם. את מוזמנת לגלוש מעט בפורום ולקבל מושג על ההומאופתיה הקלאסית.

תודה . ושאלה

אני גם מבררת עבור חברה שמעוניינת להגביר את הפוריות שלה, וגם עבור עובדה שאני עורכת בנושא. אגב, מישהו יודע כיצד נהוג לאתר את תקופת הביוץ? יש שיטות טבעיות אולי? ואגב, האם מחזור לא סדיר בהכרח מראה על בעיית פוריות? אשמח להסברים, בגלל שאני לא כל כך מבינה בתחום. תודה

clipsa

New member
ביוץ וכד..

שירן מחזור לא סדיר אין פירושו בעיה בפוריות. צריך להבחין בין הבעיות השונות העלולות לגרום למחזור לא סדיר. אם זה סתם איחור בביוץ בגלל חילוף חומרים איטי יותר או תזונה לא מאוזנת... או אם יש לאישה בעיה עם הביוץ עצמו. יש רמות שונות של בעיות מבחינה הורמונלית. המערכת ההורמונלית בנויה כמו פירמידה כאשר כל רמה שולטת ומבקרת את זו שמתחתיה במנגנון פידבק עדין. צריך קודם כל לאתר באיזו רמה הבעיה. אם למשל ברמת ההיפופיזה או בלוטת התריס אז תהינה בעיות הורמונליות רבות אחרות. על רוב הבעיות ההורמונליות "קל" יחסית להתגבר.. הבעיה היא כאשר יש ווסת סדירה פחות או יותר, הזרע חיוני מספיק..ופשוט אין קליטה של הריון... יש נשים עם מחזור קצר יחסית 24-27 ימים ואז הביוץ שלהן מתרחש בזמן שהן לא מקיימות יחסים כי טרם הגיעו למקווה. חישוב הביוץ: הביוץ יהיה תמיד אצל כל אישה (ללא קשר לאורך המחזור הכללי) 14 יום לפני המחזור האחרון. כלומר, אם את יודעת שאת אמורה לקבל ב 20לחודש אז הביוץ יהיה ב6 שלפני כן. לפני הביוץ עולה חום הגוף ב2 עשריות המעלה, לכן נשים רבות מודדות חום בבוקר.. ההפרשה הנרתיקית משתנה לפני הביוץ היא הופכת ליותר סמיכה ולעיתים אף צהובה. יש היום ערכות לזיהוי ביוץ שמתבססות על עלית הורמון הLH לפני הביוץ. חשוב לציין שההומאופתיה יכולה לפתור בעיות שונות הקשורות לווסת לא סדירה או בעיות אחרות הקשורות לווסת כמו תסמונת קדם ווסתית, כאבי מחזור וכד'. וכן בעיות אחרות הקשורות באי קליטת הריון,כיוון שההסתכלות בהומאופתיה היא שונה מאוד. אשמח לענות על שאלות..........

למעלה