הגברת הפעילות בפורום

איף

New member
הגברת הפעילות בפורום

חברים יקרים! קיבלתי שיחת טלפון לא ממש נעימה מהנהלת הפורומים. מבלי להעיק ולספר את כל הפרטים, הסטטיסטיקות והמסקנות....אספר לכם את השורה התחתונה: במידה ואתם רוצים שהפורום היקר שלנו ימשיך להתקיים, אנא תתחילו לכתוב פה קצת יותר
וזאת אך ורק אם אתם רוצים שהוא ימשיך להתקיים....אני אישית מאד רוצה
אני מבטיחה לפתוח פה עוד פינות חדשות ולהכניס קצת יותר עניין (בגבולות האפשריים כמובן...כי בכל זאת יש מגבלות כאלה ואחרות)...אבל אני פונה גם אליכם כי אני יודעת שאכפת לכם מהפורום וגם ממאיר בנאי בתור אדם ובתור אמן מוערך. רעיונות לפינות / שרשורים / פעילויות / תחרויות / שאלונים / כל דבר שיביא הודעות לפורום...יתקבלו באהבה ובשמחה. מצטערת אם אני לוחצת... אני פשוט ממש לא יכולה לדמיין את היום שיסגרו את הפורום הזה. שתהיה לכולם שבת נפלאה!

חמדמדת1

New member
איזה נודניקים אמיתיים!!

גם אני לא יכולה לדמיין את זה קורה-אז כנראה שנצטרך להתאמץ יותר.חייבים. מוכרחים אוףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!

odery

New member
אני מציעה ליבא אנשים דרך תפוז

יעני לעשות איזו תחרות שבסופה יזכו בזוג כרטיסים או משו דומה לפרסם בתפוז את המקום להמציא איזה משחק חביב מממ זה מה שט לי במח עכשיו

תמרי35

New member
אני בעד פינה שבועית שבה...

את מפרסמת תמונה של ג'וקר המהממת שלך-כל שבוע.. מה דעתך ???

odery

New member
כן בארור

גם ככה הקופה הזו יוצאת מהבית אל נחיל מעריצים כל בוקר נניח לבטחון העצמי שלה להתאזן ולהתחיל לתקשר עם המציאות:)

איף

New member
כן, גם על זה חושבים

צריך לעשות איזושהי תחרות מעניינת כזו עם פרסים שווי ערך כדי שתפוז יחליטו לקדם אותה ולפרסם במקומות אחרים. אם יש רעיונות מקוריים לתחרות - אשמח לקבל אותם! גם אני אחשוב.

Growler

New member
שוב איומים?!

טוב, אבל אם הם מתעקשים.... אני מבטיח שבתור מעריץ שרוף של מאיר בנאי, שבין כה וכה כותב לפחות (!) 10 הודעות ביום, אני אשתדל יותר.
עכשיו ברצינות, מישהו צריך להאיר את עיניהם של הנהלת הפורומים לגבי זה שבערך חצי מהפורומים שקיימים כמעט ולא פעילים, ועוד איזה 20% מהפורומים האחרים פעילים בערך כמו הפורום שלנו. יש אולי איזה 30% מכל הפורומים פה שהם מ-מ-ש פעילים....וכל הכבוד להם על זה. לדעתי הפעילות פה לאחרונה דווקא די השתפרה...אבל זה רק אני. בכל אופן, אני מבטיח להשתדל יותר (במסגרת המגבלות היום יומיות של עבודה, לימודים וכו' ).

איף

New member
הוווו שלום רב לך!!!

התגעגענו פה !!!! עברה התקופה הלחוצה בעבודה? הכל בסדר שם ? ברוך השב!

איף

New member
אה ולגבי ההערה שלך על פורומים אחרים

אני מסכימה איתך. יש פורומים שראיתי שנכתבו בהם אולי 50 הודעות בחודש....והם פתוחים כבר מלא זמן משום מה
אל דאגה, אנחנו נצדיק את קיומנו. למרות שלדעתי הקיום שלנו כבר הוצדק ממזמן ועדיין מוצדק...

Growler

New member
אז לסיכום

מה הדרישות שעליו לעמוד פורום כדי שיאפשרו לו להישאר פעיל? יש דרישות מינימאליות או מה? מי יכול לתת תשובה רשמית בעניין?

איף

New member
יש לי את התשובה הרשמית שנתנו לי ../images/Emo13.gif

בגדול אנחנו צריכים להכפיל את כמות ההודעות לפחות!!! שזה אומר שאנחנו צריכים שיהיו לנו מעל 250 הודעות בחודש במקרה הגרוע. חברים!!! כבר עשינו את זה, זה אפשרי לגמרי. (גם אם זה אומר להגיב מידי פעם גם כשאין לכם מה להגיד באמת
)

Growler

New member
אני אתעלם מההערה האחרונה...

בינינו, הפורום הזה איכותי, אני לא חושב שאנחנו צריכים לכתוב סתם הודעות אבל מצד שני, אני באמת מרגיש שאנחנו כותבים רק סיקורים ומגיבים עליהם וזהו אנחנו צריכים לחשוב על דברים חדשים, יש לנו פה אחלה מורה שמכינה לנו בוחן פתע מדי פעם, רק היום פתחו לנו פינה מאוד יפה (עם הרבה מקום לחפירות, כמו שאני אוהב) קיצר, יש על מה לדבר, רק צריך לפתוח תגובה חדשה, המילים כבר יצאו לבד

איף

New member
ההערה לגבי הודעות סתמיות שלי

ההערה שלי היתה צינית
פשוט לפעמים נדמה לי שזה מה שמצפים מאיתנו... אבל זה בסדר, אפשר גם אחרת. (נשמע כמו קמפיין, הא ?)

Growler

New member
זה מזכיר את הקמפיין של תומר לוי במסודרים 2!

כי הגולשים זקוקים לפורום "אחר" עושים Retart לתפוז

ms pizza

New member
בואו נסכם שכל אחד צריך לכתוב משהו כמו 2

הודעות ביום, בלי להבריז -ואז יוצא מצויין ואפילו אנחנו בספייר...

איף

New member
ומי שמבריז

למחרת משלים את החסר
אני ממש מרגישה קשוחה.

Growler

New member
מה שמעלה שאלה מעניינת

כמה אנשים אנחנו היום בפורום? (ואם אתם חושבים שאני רומז פה שצריך להתפקד... אז אני לא! את זה נשמור לחודש הבא
)

למעלה