הגברת יצור חלב

bananacream

New member
הגברת יצור חלב

המליצו על תערובת מסויימת להגברת כמות החלב (אני מניקה) , התערובת כוללת עלי סרפד , המוכר הרים גבע שעלי סרםד לא מיועדים לאכילה. האם זה נכון? האם יש לכם עצות להגברת יצור החלב יום טוב...

מגבירי ייצור חלב

ראשית, סירפד ממש לא קשור להגברת ייצור חלב, ניתן לשתות עלי סירפד בחליטה אך למטרות אחרות (עוזר לנקז רעילות בייחוד כשמדובר בבעיות עוריות). לגבי הגברת ייצור חלב בהנקה, תוכלי להתחיל מדברים פשוטים בבית כמו למשל חליטת זרעי שומר. כפית אחת לספל, לחלוט 20 דקות, לסנן ולשתות. יתכן שזה יספיק לך ויעשה את כל ההבדל לכן אני ממליצה להתחיל רק מזה ולא להשתגע
. במידה וזה לא יספיק, ישנם צמחים נוספים שפועלים למטרה זו, לא תמיד חליטה תהיה הדרך המתאימה, לעיתים עדיף להשתמש בתמצית נוזלית. לרוב מומלץ לשלב צמחים שפעילותם מגוונת ועגולה, אשר יגבירו את ייצור החלב ובו בזמן יאזנו הורמונלית, ירגיעו ויתמכו במערכת הרבייה. תערובת של צמחים כמו Verbena, Angelica sinensis, Vitex ו - Foeniculum (שומר) יחד,יתנו מענה נהדר. כמובן שלא מערבבים לבד - ניגשים למטפל מוסמך. הנקה קלה ונעימה, הילה

נורקס

New member
להגברת ייצור החלב מומלץ לאכול :

חילבה (אם כי הטעם עובר לחלב ויש תינוקות שזה מפריע להם).
בירה שחורה
שקדים ובוטנים לא קלויים שתהיה הנקה מהנה

נורקס

New member
איזה כיף אני גרה בשכונה של תימנים

אז במקרה שלי לא נראה לי שזה יפריע למישהו

yoelnd

New member
מיתוס......

היי אגב בירה שחורה, לא נמצא במחקר שממש מעודד ייצור חלב, ברם, מוריד חשק מיני......

עלי סרפד

ניתן בהחלט לאכול, יש אפילו מתכון למרק וכו' שניתן למצוא... מה שכן, כדאי להמנע ממטה ונענע במהלך ההנקה.

למעלה