הגברת כאב = חומצה מלית שאלה לנאוה.

IRISEL2

New member
הגברת כאב = חומצה מלית שאלה לנאוה.

אם חומצה מלית מעוררת, האם גם את הכאב היא יכולה לעורר? שמתי לב שהיא מאוד עוזרת לי לתשישות, לעירנות...אבל מצד שני היא גם מגבירה את הכאב, ואני נאלצת לקחת כדור לכאב. לתשובך אודה, איריס.

היא לא מעוררת כאב אבל...

כיון שאת פחות תשושה ויותר ערנית, הנטייה היא לעשות יותר
זה מגביר את הכאב אני אישית לא לוקחת כדורים נגד כאבים מהסיבה הפשוטה שכאב הוא אזהרה. אני מנסה להבין מה גופי אומר לי ולמה, ולתקן בהתאם. אבל זה רק אני... אני גם לא מורידה חום עם כדורים ובכלל נמנעת ממה ש'נגד' מעדיפה 'בעד' עד כמה שאפשר.

IRISEL2

New member
נאוה,במקרה שלי פשוט אין לי ברירה...

כי אצלי יודעים שהכל נובע מה-EBV - תהליך דלקתי. הוא פשוט עושה לי שמוט בכל הגוף...מכף רגל ועד ראש...נמצא ברמה גבוהה מאוד גם ב-DNA כ 100.000 אפילו פגע בי בנושא אלרגיה C1 מאוד ירוד = 7.0 וכל הגוף בוער!!! , כבר הייתי במקרה של כאב...ונהגתי לקחת כדור פרקסט בגלל זה...והיתה תקופה שהכאב פחת משמעותי ואפילו הפסקתי את כדורי הפרקסט/נקסין נגד דלקת...אני לוקחת כרגע חצי כדור פרקסט ונקסין לפי הצורך...גם אני נגד כדורים, אבל תאמיני לי שאין ברירה...פשוט לוקחים, כי הכאבים כל כך חזקים, שפשוט אין לי ברירה..."הכתפים פשוט יוצאים לי מהחורים" ועוד עם התעמלות!!!איני יכולה להרים כלל את הידיים מרוב כאב!!! אני לא אומרת שחומצה מלית עושה כאב, לדעתי היא עושה אותו יותר חזק. זה לא נשמע הגיוני? אם היא מעוררת בכלל, אז לא הגיוני שתעצים את הכאב? ממש בעיה. אז מחוסר ברירה, אני חייבת לקחת חומצה זו בשביל התשישות, ולכאב אני נאלצת לקחת חצי פרקסט ולפעמים גם כדור אחד נקסין, תלוי בעוצמת הכאב. בעוד כשבועיים אהיה אצל הרופא שמטפל בי, דרך אגב עידכנתי אותו בנושא חומצה המלית והמגנזיום = 550 מ"ג. הוא אישר לי, ואמר לי לא להפריז. תאמיני לי שאני מאוד אחראית ומבצעת בדיקות דם, ולא זזה בלעדיו. חן חן על תשובתך המהירה, בברכה חמה, איריס.

IRISEL2

New member
אה ועוד דבר...בנושא ערכת העיכול...

עם נטילת חומצת המלית יש הטבה משמעותית בשילשול. סוף סוף יש לי צרכים נורמלים!!! לידיעתך, איריס.

IRISEL2

New member
לסיכום...ישנם ימים גרועים פחות...

וימים גרועים יותר... פשוט צריך לדעת איך לחיות עם זה...ותאמינו לי אני בסרט הזה בדיוק כמוכם...להשתדל לא להעמיס, הכל במידה, עד כמה שניתן להיות רגועים בחברה מטורפת כגון זו...ועיצה בשביל אנשי הפורום...לעשות משהן בשביל הנשמה, לא להיות כל הזמן עסוקים במחלה...אני יודעת שקשה, אבל אין לנו ברירה, חייבים להיות חזקים ואופטימים, שיום אחד בעוד 10 , 20 או 30 שנה, ימצאו פתרון גם למחלה ארורה זו. חיזקו ואימצו, איריס.

IRISEL2

New member
נאוה, באמת ניסיתי...

לא רק שזה לא עזר, הכאבים היו חזקים יותר...אפילו אי אפשר היה לגעת בי. איריס.

IRISEL2

New member
ניסיתי רפקסולוגיה, דיקור סיני...

טופלתי אצל דר' גלעד כהן ודר' עירון...וגם בת דודתי ניסתה לעשות לי רייקי...הכאבים פשוט התגברו...אי אפשר היה פשוט לגעת בי...כזאת רגישות!!!אז נאלצתי להפסיק. אני חושבת שלכדורים/ויטמינים יש השפעה טובה יותר עלי...הבעיה איתם שזה נותן כוח ואז ככל שיש יותר כוח,כפי שציינת יש יותר כאב,ואני מוסיפה: יותר: חום, כאבי בלוטות, רדימות, זרם, מפריע לי אור, חולשה...אני כרגע במצב לא הכי טוב, בגלל הוירוס שהתפרץ, אבל אני בטוחה שיהיה בסדר, חייבים להיות אופטימים. הנה עכשיו לא יכולתי לסיים את ההתעמלות שלי מרוב תשישות וכאב, אלך לישון לנוח, ואקום בכוחות חדשים ליום הרבה יותר טוב. נאוה, אני יכולה לקחת 2 חומצה מלית עם מגנזיום 250 מ"ג כל אחד? כל 12 שעות כדור,ואז לא תהיה לי נפילה... תודה על העזרה, ההקשבה ותשומת הלב, איריס.

IRISEL2

New member
אינך מנדנדת...נהפוכו...

אני מבינה שאת מנסה לעזור. ניסיתי איזה 6 טיפולים של דיקור סיני+ TEST במשך כחודשיים...בפעם הראשונה...והפסקתי כי הכאבים רק התחזקו...אז למה להמשיך משהו שמזיק ולא מיטיב נכון, לא נכון?! רפרקסיולוגיה לקחתי 6 שיעורים - לא עזר בכלל בדיוק כמו הדיקור!!! את הרייקי הפסקתי מיד...נאוה אצלי הגוף מגיב מאוד מהר לכאן ולכאן...אם זה עוזר, זה עוזר מיד...ואם לא, אז לא!!! לדוגמא : לקחתי חומצה מלית, ומיד הרגשתי בשיפור, וככל שעבר הזמן מצבי השתפר עוד ועוד...כך זה עובד אצלי עם כל תרופה...גם עם ה"ביים" זוכרת שאמרתי כמה נפלא אני מרגישה...ופתאום נחת עלי הוירוס שוב. ולאורך זמן בוא נאמר מספר חודשים זה מפסיק לעזור, ואז אני צריכה להוסיף מינון...או להוסיף משהוא חדש בנוסף. נ.ב. קראתי את הכתבה בנושא מגנזיום לספורטאים...מאוד ממצה וקולע, מרגישה הזדהות מוחלטת, אראה את הכתבה לרופא שלי. תודה על התענינותך הרבה בי, מבטיחה לך שאתגבר איך אפשר שלא...כל כך הרבה אנשים טובים מנסים לעזור...איך אפשר לאכזב...חייבים להיות חזקים. יום נפלא וקסום מלא בריאות ואור, איריס.

למעלה