הגברת פעילות בטוסי הצוקית באיזורינו

kugar

New member
הגברת פעילות בטוסי הצוקית באיזורינו

טוב קודם כל שלום מה העיניינים? בשבוע שבועיים האחרונים יש פעילות מוגברת של מטוסי הצופית בגליל התחתון איפה שאני גר
רואים אותם ממש פעמיים שלושה ביום. אתמול יצאתי לטיול די רחוק מאיפה שאני גר (לכיוון צפון) וראיתי אותן גם שם! אולי מישהו יודע למה? יש איזה תרגיל התראות או משהו?

אמיר72

New member
מה זה משנה ?

אם זה צופית - למה לפרט ? צריך לכתוב פה את סדרי האימונים של ח"א ? ואם זה צוקית - אז מה ? מטוסי אימון, אולי עכשיו חניכי ראשוני בסדרת טיסות בצפון, וזה בטח לא ISSUE ...

ronenec

New member
וחוץ מזה...

זו מדינה דמוקרטית (עדיין), אפשר לכתוב מה שרוצים.

נוב 00

New member
נכון אבל...

זה שזאת מדינה דמוקרטית לא אומר שצריכים לפרט דברים כמו טיסות למינהם של חה"א, נכון כולם יכולים לראות את המטוסים באוויר אבל עדין עדיף לא לכתוב על כל מיני טיסות ופעילויות למינהם שצה"ל או גוף ביטחוני אחר עושה...

kugar

New member
תרגעו אנשים!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה יש לכם?! כולה שאלתי כי זה התחיל פיתאום וזה לא היה קודם! מנהל אני מבקש לימחוק את השירשור שלדעתי מי שהגיב פה ככה באמת צריך להיתבייש בעצמו!

נוב 00

New member
מה קרה?!?!

מה אתה מתפרץ? אני אישית כתבתי את ההודעה שלי להסביר ולא לתקוף... חבל שבאינטרנט אי אפשר להביע טון דיבור, כי ממש לא תקפתי אותך, רק ניסיתי להסביר משהו...

kugar

New member
תיקון לעצמי...

לא שיתביישו בעצמם אלה שיחשבו טוב טוב אם ככה הם היו רוצים שיענו להם אה ואמיר באמת הארכתי אותך וחשבתי אותך לחכם אבל עכשיו אני רוצה שאתה סתם איך אומרים בשפה יפה ... נאד נפוח... ושוב פעם מנהלים לימחוק!

אמיר72

New member
עוד תיקון לעצמך

קודם כל, אל תאריך אותי - אני מספיק גבוה, תודה. אם תעריך אותי - מה טוב, אם לא - לא משנה. ועכשיו לנקודה עצמה - שאלת שאלה, עניתי בנימוס את דעתי. אם דעתי אינה נוחה לך כמובן שאתה רשאי לא לקבלה, אבל מאחר וזה פורום אינטרנטי ופתוח (כמו שרונן העיר דווקא לי) הרי שכל שאלה רשאית להישאל - וגם להיענות, בין התשובה מוצאת חן בעיני השואל ובין אם לאו. ואגב , ידיעותי בהיסטוריה תעופתית לא עושות אותי לחכם, כמו שתשובותי אינן עושות אותי לנאד נפוח. אל תשפוט דרך מימד כה צר. שא ברכה.

Aviation Addict

New member
לנשום קצת אוויר

מה קרה חלאס עם ההיעלבויות האלה, המורה שתו לי אכלו לי העליבו אותי... הכתוב מעיד על כותבו. יום נעים לכולנו

למעלה