הגבר שאהבתי

הגבר שאהבתי

החבר שלי שהייתי איתו חודשיים וחצי, שחשבתי שזה הוא, שהיה לנו טוב ביחד (תקשורת , כימיה טובה, , סקס מדהים.....) גורם לי היום לקצת סלידה ממנו. שלושה חודשים לאחר שנפרדנו שלחתי לו הודעה והוא התקשר אלי והתחיל לספר לי סיפורים פו שהאמת פגעו בי. פשוט לא ציפיתי ממנו לשקרים והמצאות ואני יודעת שהוא ממציא. הוא סיפר שיש לו חברה וכמה טוב ונפלא לו ומדהים לו ונראה לו שזה רציני הוא אפילו לא ידע כמה זמן הם יוצאים ומה גילה המדוייק . מה חבר לא אמור לדעת את זה? איך הוא זרק לי את זה בפנים ,נפגעתי מאוד כי היה לו מאוד טוב איתי . יש לך חברה סבבה אבל למה להלל את הקשר שלך איתה בפניי? איזה רוע אתה לא רוצה קשר איתי זכותך המלאה אבל למה בצורה כזו? לפעמים אני אומרת לעצמי שילך לעזאזל, דפוק, מטומטם אבל אני עדיין מתגעגעת אליו והוא חסר לי אבל האמת כבר קצת פחות. ואני יודעת שמגיע לי יותר טוב ממנו ואני מקווה שאמצא במהרה. אני יודעת שהוא הפסיד בגדול ואני מתפללת שיבוא איזשהו שלב שהוא יבין שהוא עשה טעות והוא הפסיד אותי לתמיד. למה לעשות את זה בצורה כזו? למה אתה לא נתן לי את הכבוד המגיע לי? לעשות את זה בצורה יפה ובוגרת ולא בצורה ילדותית כמו אינפנטיל ?

magenta73

New member
טוף...

למה להיות בקשר איתו, אחרי שנפרדתם? למה להיות בקשר איתו אחרי שנפרדתם כשאת, כנראה, עוד יש לך משהו אליו. אפילו אם זה סיפורים-פה, את צריכה לדעת שהוא באיזה שהוא שלב יעבור הלאה ויהיה עם משהי אחרת. כולה הייתם ביחד חודשיים וחצי. מה זה חודשיים וחצי? כלום.

את יודעת לפעמים

יש את התקווה שאולי עוד נחזור ונהיה ביחד אבל היא כבר נגוזה. חוץ מזה אי אפשר לאומר כולה חודשיים וחצי, אנשים גם אחרי חודש מחליטים שזה זה ומתחתנים כך שלכמות הזמן אין מבחינתי חשיבות אלא לאיכות ובאמת חשבתי שזה הוא. אני נוראה שונאת שאומרים לי את זה כי אי אפשר לשחק ברגשות , וכן גם אחרי חודשיים וחצי את מרגישה שהעולם חרב עלי ושאני רוצה רק אותו ולא אף אחד אחר. נדמה לי שאני מתחילה קצת להתחזק ולהמשיך הלאה ומקווה שהאחד והיחיד יגיע במהרה.

magenta73

New member
מותק...

אנשים מחליטים אחרי חודש להתחתן ואז מתגרשים אחרי שנה וחצי. יופי. אין דבר כזה "הוא". את בוחרת את ה"הוא" כל פעם מחדש. לכל אדם יכולים להיות הרבה "הואים" בחיים. תאמיני לי. תביני שזה נגמר, ותעברי הלאה.

Vdrums

New member
כולה חודשיים וחצי זה 3 שנים.

למה לך להיות בקשר עם אדיוט כזה שמבלבל ת'מוח? תגידי תודה שזה נגמר וזהו. אינפנטיל וכו' יאללה מה את מתרגשת, נתקי קשר וזהו. מה את בכלל שוברת ת'ראש. פאקינג חודשיים... את סתם מסונוורת משום מה.

מה זה משנה

אם זה חודשיים או יומיים ? לא מתנהגים ככה .. <ולא אין "ספר חוקים" אבל עדיין ... >.

Vdrums

New member
לא הצדקתי את ההתנהגות שלו.

אמרתי שהזמן הזה קצר מדי בשביל שהיא בכלל תירק לכיוון שלו עם ההתנהגות הזאת. אני אומר שלא תתייחס אליו ותמשיך הלאה

מסכימה איתך ב 100%

לפעמים אנשים מתנהגים בטיפשות. אל תנסי להבין או לשנות את זה .. פשוט תתרחקי ..

למעלה