הגב התחתון של נשים יפות

הגב התחתון של נשים יפות

שאלה לי אל חברי הפורום: איזו מילה קיימת מתארת את שתי נקודות החן המשגעות שנוצרות בגב התחתון של נשים - בעיקר אלו היפות והנשיות, לא אלו האנורקסיות. אם אכן אין מילה כזו במילון - למישהו יש הצעה חביבה?

sailor

New member
יש

גומות חן
נכון, המושג נשכח למדי בעברית הפוסט מודרנית ובכל זאת הוא הולם הן את הגומות שתארת והן את הגומות המופיעות אצל חלק מהאנשים בחייכם.

../images/Emo2.gif

את זה לא ידעתי! אז "גומות חן" מתאר כל היווצרות גומות בגוף האדם? מאכזב קלות.

ידיות אהבה

זה לא התוספת השמנמנה שנמצאת מתחת למתניים? זאת שאף תרגיל התעמלות לא יכול לה? אני חושבת שהכוונה היא לגומות שבמעלה הישבן בואכה גב תחתון.

צמיגים

אכן, יש להבחין בין צמיגים לגומות-חן בגב התחתון. אם-כי המרבה בצמיגים מרבה גם בגומות-חן בגב התחתון. הלא כך? אגב, love handels הוא מהביטויים המשעשעים ביותר שיש. בסופו של דבר, מדובר הרי בשומן. ביטוי חביב מאוד לשומן. חבל שבארץ אומרים צמיגים ולא ידיות אהבה.

תקשיבי לי פרגית

הוא מאחורייך, אוקיי? אגן אל אגן? התמונה ברורה? אוקיי, עכשיו בלי להיכנס לפרטים מיותרים הוא תופס אותך במותניים כך שארבע אצבעות על צידי הבטן, בסדר? טוב, עכשיו: איפה האגודלים? זהו, בדיוק שם.

מוּסקט

New member
מזכיר לי את הבדיחה:

למה הקנדים מעדיפים סקס בתנוחה ההיא מההסבר של טללי? כי יש משחק קרלינג מרתק שחבל על הזמן!

מוּסקט

New member
ואפרופו קרלינג...

איפה משיגים שני שחקנים כאלה עם המטאטאים לפני פסח??

אתה מוכר לי מאיפה-שהוא

לא כתבת איזה ספר בהודית? לא דנה קמה... נו, קמה סוטרא? אני אנסה את זה הלילה ואודיע לך מחר אם זה הצליח.

ילדה טובה

אם יש צורך בהנחיות אל תהססו להעיר אותי גם באמצע הלילה, בשביל זה מחזיקים אותי כאן מחר תחזרי עם סיכומים ואני אתן לך הנחיות להמשך לילה טוב

למעלה