הגדול שבאלבומים?

הגדול שבאלבומים?

חבל לי לראות פורום חדש כל כך יָשֵן, אז בואו תעזרו לי להעיר אותו. עברנו על היצירה הגדולה מכולם - אז עכשיו לאלבום הגדול מכולם. כן כן, אני יודע שיש על זה סקר, אבל בסקר אין נימוקים - פה יהיו, אחרת ראשים יערפו
עוד רגע האלבום שלי...

StarMo

New member
בעצם אני כן אפרט..

לא כ"כ מפורט, אבל אין צורך להוסיף: פייג', בלוז. :O

ouria

New member
זה לא נקרא פירוט ../images/Emo3.gif

יש בלוז גם באלבומים אחרים...

StarMo

New member
זה יותר מפורט מ - 1.

ואתה צודק, יש טראקים בלוזיים יותר גם באלבומים אחרים, אבל בראשון הסגנון הרבה יותר דומיננטי.. וטוב..
למרות שהבלוז והיצירה בכלל הכי טובה שלהם בכלל בשלישי, שאלוהים יודע שאתה יודע שאני לא אוהב!

ouria

New member
אז אם אתה אוהב בלוז כ"כ,

מדוע הסלידה הזו מהשלישי?...

StarMo

New member
פולק..

זה לא הסגנון שלי..
היה לי הרבה יותר קל לא לאהוב את האלבום הזה אם Since לא היה שם..

ouria

New member
מה עם

Out on The Tiles? לא פולקי כ"כ לדעתי... וגם Celebration Day השמח

StarMo

New member
שמע, אפשר להתווכח על זה עד מחר..

לעבור שיר שיר, סגנון סגנון, אפילו תו תו אם אתה ממש רוצה! לא אוהב אותו, מה אני אגיד לך..

StarMo

New member
כמו תמיד, בערך 5 דקות אחרי שאני

שולח, אני נזכר שאני רוצה להוסיף משהו.. : הייתי אולי יותר מדי קיצוני קודם ובאיסיקיו גם, אני לא שונא את 3. אני פשוט לא חושב שהוא טוב כמו 1 או שתיים, או 4, כי יש בו הרבה שירים שאני לא אוהב.

ouria

New member
דוקא את 4 אני אוהב פחות

אף אחד לא האשים אותך בשנאה ל-3
אני רק חושב שכדאי שתתן שמיעה טובה ל_כל_ האלבום לפני שתשפוט.

StarMo

New member
אני מסכים..

שמעתי את כ_ו_ל_ו אבל רק פעם אחת.. אני צריך להקשיב לו יותר לעומק.

Led Zeppelin III

לאחר שני האלבומים הראשונים של הלהקה, שהושפעו בעיקר מבלוז שורשי בא האלבום השלישי שמציג נסיונות מוסיקליים חדשים של הלהקה - והפעם אנו מקבלים לצד הבלוז הישן והטוב גם פולק בריטי משובח וקצת מיסטיקה כדי להוסיף מעט פלפל לשירים. הצד הראשון של האלבום חשמלי ומציג שירי הארד-רוק מעולים וגם בלוז אחד אדיר (Since I've Been Loving You) והצד השני הוא אקוסטי לחלוטין ומגיש לנו במגש כסף שירי פולק בריטי מדהימים כשחלקם עממיים (Gallows Pole ו-Hats Off to (Roy) Harper). האלבום של זפלין מבחינתי. חובה בכל בית.

ouria

New member
אוקי

שאלה קצת מלחיצה, אני חייב לבחור?
יהרגו אותי פה (בעצם אי אפשר להרוג אותי, יש לי דם כחול
), אבל אני אבחר שניים: אחד מהתקופה המוקדמת ואחד מהתקופה ה...מאוחרת? לצורך העניין אני מחשיב את האלבומים עד להאוזס כולל לתקופה הראשונה. אז מהתקופה הראשונה הייתה לי התלבטות בבחירה בין 1 ו-3 ובסוף הלכתי על 1, בזכות יצירות כמו...ובכן, כל האלבום
. פשוט אלבום מדהים, אם זה בזכות דייזד המהפנט או בייבי היפהפה, קומיוניקיישן הקשוח או יו שוק מי הבלוזי. ובכלל, האלבום מסמל התחלה מדהימה לקריירה מדהימה. מהתקופה השניה ההתלבטות עוד יותר קשה, כמעט כולם כ"כ טובים.. אני חושב שאלך על פיזיקל גרפיטי, כמכלול של שירים, למרות קשמיר
, יש שם שירים מעולים כמעט ללא רגעים חלשים יותר, וכל שיר בו יותר מרשים וחזק מהשני. אלבום אגדי ועוצמתי, חובה לקנות לכל ילוד עברי. משו משו. ברשותכם הסקר ישאר עד אחרי יום חמישי, כשהפורום יפורסם בתפוז

noosh

New member
III

בחמש מילים - Since I've Been Loving You במלה אחת - Tangerine בקצת יותר מילים - מדהים, פשוט מדהים... עמוק יותר, פולקי יותר, בלוזי יותר, לד זפלין במיטבה

ThE RhythM

New member
אני לא יכול עם שאלות כאלה

כשזה נוגע ללדזפ זה עלול להשתנות בכל יום...רק לפי מצברוח... כל האלבומים שלהם ענקיים (טוב, אולי לא אין ת'רו דה אאוט דור) ו...איך אפשר להחליט! אפילו לפי טעם אישי אין לי אחד מועדף הייתי אומר שהשבוע האלבום המועדף עליי הוא II, עם שירים יותר מוכרים ואדירים כמו הול לוטה לאב וברינג איט און הום, ושירים קצת פחות מוכרים ופחות מוערכים (שלא בצדק!!!) כמו ראמבל און ו-וואט איז & וואט שוד נבר בי. פשוט אלבום ע-נ-ק. וזהו להשבוע

ouria

New member
../images/Emo13.gif אתה צודק

בקטע שזה אכן תלוי במצברוח.. וואט איז אנד וואט שוד נבר בי שיר מדהים ובהחלט רבים לא מכירים בגדולתו.

למעלה