הגדלה

s h i w i

New member
הגדלה

שלום..ברצוני לדעת מה היתרונות והחסרונות של הגדלת חזה מעל השריר ומתחת לשריר..והאם מחליטים את הגודל לפני הניתוח..(אם אפשר לשנות את מה שהוחלט ביעוץ)

הגדלת חזה

היי ההשתלה מתחת לשריר פחות אנטומית ולכן משתמשים בה רק במצבים בהם אין רקמת שד ויש צורך בריפוד נוסף מעל השתל (במקרים בהם החזה קטן מאד). בהחלט יש לקבוע מה הגודל הרצוי לפני הניתוח, אחרת איך יידע המנתח מה גודל השתל שעליו להכניס? בייעוץ יש לפתור את העניין הזה מול המנתח. לכן חשוב כל כך שתעמידי את כל ציפיותייך מהניתוח ומהתוצאות שהיית רוצה להגיע אליהן. אם הציםיות שלך אינן הולמות את נתונייך, מתפקידו של הרופא לומר לך זאת. בכל מקרה, עלייך לצאת מפגישת הייעוץ עם ידיעה ברורה של מה הולך לקרות, איך ומה יהיה גודל החזה לאחר הניתוח. בהצלחה!

s h i w i

New member
מוזר

הרופא אמר לי מה הוא חושב לשים לי אבל לא סגרנו את זה סופית..מה גם שממש אין לי חזה והוא רוצה לעשות לי מעל השריר כי אני ספורטאית.. ביום של הניתוח עושים את המדידות? אני יראה הדמיה לפני כן..אפשר לשנות את הגודל לפני הניתוח לא?

הגדלת חזה

היי חשוב להבין שהתשובות הניתנות בפורום הן כלליות ולא באות למלא את מקומו של הייעוץ. אם כבר עברת ייעוץ והרופא החליט את מה שהוא החליט על סמך בדיקה ואבחון, הוא לקח בחשבון שיקולים שבפורום לא נמסרים ונועדו לתת מושג כללי, בדרך כלל לפני ייעוץ ולא אחריו. תסמכי על הרופא שהוא יודע מה הוא עושה ואל תבלבלי את עצמך עם תשובות כלליות שלא נסמכות על נתונים אישיים שלך.

למעלה