הגדלה

interferon

New member
הגדלה

שלום, אני מעוניין לקנות משקפת ורציתי לשמוע דעות לגבי איזו הגדלה הכי מתאימה לצפייה בציפורים? תודה רבה, יהונתן

netbird

New member
לרב 7*50 או 10*50

כשהמספר הגדול הוא קוטר העדשה הקדמית והקטן גודל ההגדלה. כדאי לך לעבור על שרשורים שהיו כאן על משקפות.

RedBishop

New member
אני ממש לא בטוח מאיפה בא ה -50

משקפת עם עדשה בקוטר 50 היא בדרך כלל משקפת כבדה ולכן מאוד לא נוחה לצפרות. משקפת קלאסית לצפרות זה 10X42. או 8.5X42 (אבל למי יש כסף לזה...)

interferon

New member
ועוד משהו

האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב בארץ, רצוי בירושלים (ואם לא אז איזור המרכז), בו ניתן לקנות משקפות וציוד נלווה...? שוב תודה, יהונתן

PaTaTy

New member
אני מכיר מקום וקוראים לו ארה"ב

אם אתה רוצה לחסוך כסף מאוד כדאי לך לקנות את המשקפת בארצות הברית אפשר להזמין דרך האינטרנט והם שולחים או אם יש לך קרוב משפחה/חבר שבא לארץ ויכול להחביא את זה בתוך המזוודה זה עוד יותר טוב כי המחיר בארצות הברית הוא בערך חצי מהמחיר בארץ אתר אמין לדוגמא : www.bhphotovideo.com

interferon

New member
האם הגדלה של יותר מ10 היא כבר לא טו

אני פשוט מתלבט בין הגדלה של 20*50 ו- 10*50.... אשמח לעצות. תודה, יהונתן

netbird

New member
מעל 10

הבעיה עם הגדלה שמעבר ל- *10 היא שלא תוכל לראות ציפורים קרובות.

weinman

New member
כנס לקישור המצורף

ואין כמו בדיקה פיזית בעיניים. ולחוש את המשקפת ביד ואיכות ונוחות תפעול בהתאם לגודל כפות הידים ומבנה הפנים. טיפ אם אתה מרכיב משקפיים, העדף משקפת עם long eye relief מספר גבוה מורה על יכולת לראות את מלוא שטח העינית גם ממרחק מה מהעדשה. כמו שקורה למרכיב משקפיים. אבל בכל מקרה זה לא שיקול מכריע אלא אם חייבים להרכיב משקפיים כל הזמן. בהצלחה

למעלה