אם אני מגדיל את האצטדיון שלי עכשיו, הוא יהיה מוכן עד המשחק בעוד שבועיים?... תענו אנשים מהר ככל האפשר, זה חשוב העניין הזה. אני לא מביא רכש יותר עד שהאצטדיון לא יחזיר את ההשקעה שלו.
שאתה שם להגדיל את האיצטדיון כתוב לך בדיוק כמה ימים יקח לו לבנות את האיצטדיון לפני שאתה מאשר סופית... בדר"כ זה בין 8 ל 10 ימים אז האיצטדיון יהיה מוכן עוד שבועיים
מקומות... עד ה11 לפברואר האצטדיון אמור להפתח במתכונתו החדשה. רציתי להגדיל ל32 אלף מקומות אבל ההאטריק לא נתן לי... ביי ביי מינוס 340 אלף שקל, שלום לך מינוס שני מליון ומשהו...
בסגל, שאם אני מוכר אותם אני מכניס כמה מאות אלפים לפחות לקופה וחמצן כלכלי... ככה שאני לוקח סיכון אבל הוא מחושב. ופרט למעידה קלה באמצע העונה של איזה מחזור, האצטדיון תמיד מלא בבית.
מקומות להגדיל. אני את המגרש שלי הגדלתי בשלבים (למרות שזה לוקח יותר זמן ולא נכנסתי למינוס בכלל. ומניסיוני, אחרי שמגרש מפוצץ ואח"כ מגדילים למגרש החדש באים פחות אנשים מאשר מקודם.
ואני לוקח בחשבון שמספר הספורטרים יגדל עוד קצת עד תחילת העונה הבאה, ככה ש30 אלף מקומות זה בערך הכמות שצריכה להיות לי בין כה וכה. זה לא שהגדלתי בהרבה עכשיו, יותר נכון להגיד שעד עכשיו היה לי מגרש ממש קטן.